Вересівця Миколу Гайдучика орендує першоліговий «Ужгород»

17 Серпня 2021, 18:20
21-річного нападника РНК «Верес» Миколу Гайдучика орендує першоліговий «Ужгород» 2822
21-річного нападника РНК «Верес» Миколу Гайдучика орендує першоліговий «Ужгород»

21-річного нападника РНК «Верес» Миколу Гайдучика орендує першоліговий «Ужгород».

Футболіст виступатиме за ужгородців до кінця сезону. Утім, орендна угода  передбачає можливість дострокового повернення гравця до табору народного клубу взимку. Про це повідомляють на офіційному сайті рівнян.

«Наразі Миколі Гайдучику важко отримувати багато ігрового часу, а в його віці потрібно грати і забивати. Тому вирішили відправити Миколу в Ужгород, де вже є наші хлопці і створені всі умови для тренувань і росту. Крім того, потенційна стабільна ігрова практика у матчах Першої ліги — це набагато краще, ніж поодинокі хвилини в матчі УПЛ, чи матчі за U19.
В Ужгороді хороший колектив, досвідчений тренер, чудові поля — все для гри у футбол. І якщо Микола себе проявить, то повернеться зимою і знову поїде на збір з основою «Вереса», — прокоментував Орест Баль, спортдиректор НК «Верес».

Нагадаємо: «Верес» уклав довгостроковий контракт із Гайдучиком у лютому 2021 року. Дебютний гол за «рівненських вовків» Микола забив у спарингу з командою «Алай» із Киргизстану. 

За рівненський «Верес» 21-річний Микола Гайдучик зіграв у 15 матчах (13 у Першій лізі та 2 в УПЛ), відзначившись 1 голом і 2 результативними передачами. Одним із найбільш успішних матчів Гайдучика була зустріч проти «Чорноморця».

Нагадаємо: у червні Микола Гайдучик, як і вся команда рівнян, отримав золоті медалі чемпіона Першої ліги.

Раніше ФК «Ужгород» уже орендував у рівнян воротаря Вадима Ющишина і захисника Олександра Савошка.

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024