Спортивні пари з Рівного здобули нагороди всеукраїнських кінних змагань

16 Серпня 2021, 15:23
Спортивні пари з Рівного здобули нагороди всеукраїнських кінних змагань 472
Спортивні пари з Рівного здобули нагороди всеукраїнських кінних змагань

У Жашкові на Черкащині відбулися Відкриті змагання з кінного спорту (подолання перешкод) ІІ етап Кубку «Union Riding Cup».

У змаганнях, що тривали з 13 по 15 серпня на базі КСК «Parade Allure», брали участь спортивні пари з дев’яти областей, зокрема й представники Рівненщини. Про це повідомляють на сторінці ФКСРО.

Рівненську область на змаганнях представляли вихованки кінно-спортивного клубу «Патріот», наймолодшій із яких 10 років. Разом зі спортсменками на Черкащину також прибув тренер Денис Косик і батьки.

Успіхи рівненських спортивних пар такі:

  • Аліса Шумаєва і Тора – стали чемпіонами Кубку «Union Riding Cup» у відкритому класі, коні від 4-х років. Аліса вперше виступала на маршруті 80 см і одразу показала найкращий результат на старті, де змагалось 18 пар з усієї України.
  • Євгенія Хомюк на Свені  отримала золоту нагороду. Їх тандем переміг на маршруті 60 см. Також пара, так само як і Аліса й Тора, нарощує висоти і виходить на новий рівень складності в другій половині змагального сезону.
  • Анастасія Павлось та Атлантік – срібні призери змагань на маршруті 105 см. Це чудовий результат, адже Анастасія займається в КСК «Патріот» усього 9 місяців. Вона виступала на двох конях. Златка – новий партнер Анастасії, вони вперше виступали разом, пристойно пройшли всі маршрути і впорались із головним завданням тренера – відпрацювати роботу на манежі в режимі реальних змагань.

Дарія Вакулінська на Дамаску цього разу залишилась без медалі, але технічно грамотно пройшли свої маршрути. Олександра Левшук і Вікторі Тайм так само не змогли завершити свої виступи результативно, хоча були за крок до медалі, зупинялись на 4, 5 сходинках. Ці спортсмени тільки недавно стали в пару і теж звикають один до одного.

Загалом щодо сезону 2021, то дівчата мали в середині літа перерву.

Для них змагання «Union Riding Cup» можна оцінити як підготовчі, тому головним завданням тренера було відпрацювати технічні моменти і ввійти в змагальний режим.

Уже через 10 днів рівнянки будуть виступати в Києві на Відкритих змаганнях з конкуру PEL та KYIV HORSE SHOW.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024