В громаді на Любомльщині відкрили «Активний парк»

14 Серпня 2021, 11:15
«Активний парк» 2020
«Активний парк»

В рамках Проєкту Президента України «Здорова Україна», який має на меті організацію оздоровчої активності для подовження тривалості життя населення, в Головні відбулася презентація соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України».

Відкриття відбулося 12 серпня. Про це інформують на сторінці Спорт для всіх у фейсбуці.

Участь у святковому відкритті локації взяли голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В‘ячеслав Шворак, начальник управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин, заступник директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Альона Ковальчук, голова Головненської територіальної громади Микола Демедюк.

Також координатор продемонстрував спортивну локацію, яка оснащена QR кодами, завдяки яким є можливість відкрити для себе легкі та цікаві вправи для всього тіла.

«Активні парки» - це можливість без тренажерів, без персонального тренера, займатись фізичними навантаженнями разом з нашими олімпійськими чемпіонами, разом з зірками українського спорту, з сучасними зірками нашого телебачення та естради.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024