«Волинь» – ФК «Ужгород»: анонс матчу

13 Серпня 2021, 09:27
«Волинь» – ФК «Ужгород»: анонс матчу 1622
«Волинь» – ФК «Ужгород»: анонс матчу

У матчі четвертого туру Першої ліги України луцька «Волинь» прийматиме вдома ФК «Ужгород»

Матч відбудеться 13 серпня, на луцькому стадіоні «Авангард». Початок – 18:30. Пряма трансляція – ТК Футбол 2. Анонс цієї гри оприлюднили на офіційному сайті «Волині».

У цій грі вдалій серії підопічних Альберта Шахова — дві нічиїх та перемога, що вивели «хрестоносців» на четверту сходинку турнірки — може завадити втома, адже футболісти мали небагато часу на відновлення. Із четвертого дня на п’ятий господарі прийматимуть у Луцьку «Ужгород». Закарпатським футболістам, при цьому, пощастило ще менше – вони свій матч проти «Оболоні» грали взагалі у понеділок. Та й загалом підопічні Михайла Іваниці поки ніяк не можуть увійти в ритм нового дивізіону, програвши усі три стартові поєдинки Першої ліги.

Хоча при цьому, недооцінювати «Ужгород» ні в якому разі не можна – поряд з талановитою закарпатською молоддю про себе готовий нагадати як наддосвідчений найкращий бомбардир Другої ліги минулого сезону Адріан Пуканич (13 голів), так і Віктор Ряшко (8 голів) або ж добре знайомий волинянам новачок гостей Віктор Хомченко, який уже забивав цього сезону за нову команду. А самі гравці «Ужгорода» намагатимуться саме в Луцьку перервати свою смугу невдач у дебютному першоліговому сезоні.

Між собою команди зустрічатимуться уперше, хоча у попередньому сезоні з «Ужгородом» у Другій лізі змагалася «Волинь-2»: на виїзді тоді наша команда поступилася (0:3), а у домашньому матчі зіграла унічию (1:1), позбавивши суперників права зіграти у суперфіналі Другої ліги. Свій дебютний і поки що єдиний професійний гол у складі волинян тоді забив Денис Теслюк.

Придбати квитки на гру можна тільки онлайн за цим покликанням.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024