У Рівному відзначили юних спідвеїстів

10 Серпня 2021, 13:40
У Рівному відзначили юних спідвеїстів 1599
У Рівному відзначили юних спідвеїстів
Міський голова Рівного Олександр Третяк нагородив Подяками міської ради та виконавчого комітету учасників Кубку Європи зі спідвею серед юнаків, їх тренера та директора  спортивно-технічного клубу.
 
Про це повідомляють на сайті міської ради.
 
Зокрема, за значний внесок у розвиток фізичної культури і спорту в мсті Рівному та з нагоди успішного виступу на Кубку Європи зі спідвею серед юнаків нагороджені наступні вихованці Рівненського міського спортивно-технічного клубу:
Капустін Роман – (ІІ місце);.
  • Тимощук Михайло;
  • Левішин Макар;
  • Зламан Василь;
  • Зламан Володимир.
 
Особливу подяку за підготовку вихованців закладу міський голова висловив легенді рівненського спідвею – тренеру Рівненського міського спортивно-технічного клубу Віктору Гайдиму.
 
За успішну організацію змагань Подяку з рук очільника міста отримав і директор Клубу, голова Президії «Клубу Вболівальників Рівненського Спідвею», член правління Федерації мотоциклетного спорту України Сергій Головня.
«Чемпіонат пройшов на високому рівні, це відзначили й наші іноземні гості – представники вісьмох держав. Вони були в захваті від нашої публіки. Адже на стадіоні зібралося понад трьох тисяч уболівальників спідвею», — поділився Олександр Третяк.
 Сергій Головня, своєю чергою, повідомив, що клуб подав заявки на проведення трьох змагань у Рівному вже у наступному році.
 
 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024