«Волинь» зіграла внічию у гостьовому матчі проти «Альянса»

09 Серпня 2021, 08:23
У матчі третього туру ФК «Волинь» зіграв унічию у гостьовому матчі проти «Альянса» 968
У матчі третього туру ФК «Волинь» зіграв унічию у гостьовому матчі проти «Альянса»

У матчі третього туру ФК «Волинь» зіграв унічию у гостьовому матчі проти «Альянса».

Звіт із матчу оприлюднили на офіційному сайті «Волині».

 Уже в дебюті матчу Максим Войтіховський ледь не повторив свій шалений штрафний першого туру, однак цього разу голкіпер Руслан Єфанов витягнув м’яч з самісінької «дев’ятки» воріт. Господарі відповіли пострілом вище воріт від В’ячеслава Піднебенного, однак раз за разом гольові можливості виникали саме у волинян.

Зокрема, у середині тайму два хороші постріли повз ворота були від Валерія Сада та Артура Рябова, а Олександр Климець не зумів влучити у ворота, замикаючи на дальній стійці простріл Андрія Ляшенка. Вибігав у хорошу атаку і Богдан Кобзар, однак захисники зуміли пом’якшити удар для свого голкіпера, а Мартинюк не влучив у ворота з лінії карної зони. Був момент і в «Альянса», однак Олександр Лебеденко з вигідної позиції запустив м’яч вище воріт.

Загалом у цьому матчі підопічні Альберта Шахова віддали супернику володіння м’ячем, однак особливих дивідендів з цього господарі не мали. У другому таймі тиск на ворота «Волині» став дещо відчутнішим. Хороший момент був у Миколи Агапова, однак у контратаці Климець  не поцілив у ближній кут своїм ударом. На 58 хв. «зелено-чорні» мали хорошу нагоду відкрити рахунок – з флангу «кулястого» викотили в центр карної зони на Станіслава Шарая, однак захисники завадили удару. Надалі команди рівномірно обмінювалися гольовими шансами – утім, удари «Альянса» не були великою проблемою для Віталія Неділька, а «хрестоносці» змарнували декілька чудових контратак.

На 77 хв. у штрафний майданчик господарів увірвався Назарій Богомаз, якого ззаду підчепили, але суддя в цьому суперечливому епізоді пенальті не призначив.

Нервова кінцівка поєдинку голів не принесла, тож команди розписали безгольову «мирову».

Отож, «Волинь» на старті сезону має дві нічиїх та одну перемогу — 5 очок. Підопічні Альберта Шахова у турнірній таблиці посідають поточне четверте місце.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024