«Сарни Арена» стала спортивним магнітом району

08 Серпня 2021, 09:20
Спорткомплекс 1630
Спорткомплекс

Спортивний комплекс у Сарнах, який запрацював минулого року, нині став справжнім спортивним магнітом району.

Як нині розвивається спортивна «Сарни арена», та чи дійсно об’єкт важливий для місцевих жителів, оглянув голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, зазначають в пресслужбі Рівненської ОДА.

«Пройшов рік відтоді, як ми відкрили цю потужну спортивну арену. А нині тут займаються не лише місцеві, а й жителі навколишніх громад та районів. Я переконаний, такі спорткомплекси – запорука здорової нації країни. Адже, завдяки масовому спорту народжуються і майбутні олімпійські чемпіони», – зазначив очільник області.

Тут функціонують футбольна, волейбольна, баскетбольна, легкоатлетичні секції. У навчальний період – проходять різні заняття для школярів. А ввечері займаються дорослі.

Нещодавно в спорткомплексі проходили збори футзальної команди «Кардинал». Зараз тренується волейбольна команда «Регіна» з Рівного, яка у середу проведе товариську зустріч з житомирською командою «Полісся».

«Подібні заходи розвивають спортивний туризм в районі та дають позитивний економічний ефект. Адже приїжджі команди зупиняються в місцевих готелях, харчуються у їхніх закладах, заправляються на АЗС, відвідують інші місця», – відзначив Віталій Коваль.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024