Двоє «хрестоносців» у символічній збірній другого туру Першої ліги

05 Серпня 2021, 11:12
Двоє «хрестоносців» у символічній збірній другого туру Першої ліги 543
Двоє «хрестоносців» у символічній збірній другого туру Першої ліги

Луцька «Волинь» здобуває залікові очки в другому матчі поспіль – у першому турі «хрестоносці» звели на нічию матч із «Агробізнесом», а в другому мінімально переграли «Поділля».

Спортивні видання підбили підсумки туру та сформували символічну збірну другого туру Першої ліги. За версією «SportArena», до символічної збірної туру ввійшло відразу двоє гравців «Волині».

Нападник Богдан Кобзар, який забив у ворота «Поділля» вирішальний гол, увійшов до збірного туру як один із найкращих у своєму амплуа. Також Богдана Ковзаря назвали найкращим молодим гравцем туру.

«Він почав залучатися до матчів першої команди, ще коли за неї грали набагато досвідченіші форварди. Зараз же 19-річний Кобзар – велика надія в нападі. Саме він після штрафного зі скидкою Войтіховського зорієнтувався швидше за всіх і проштовхнув м’яч у ворота Поділля. Цей гол вирішив долю протистояння і приніс оновленій луцькій команді прем’єрну перемогу в новому сезоні», — характеризують Кобзаря.

Крім того, Назарій Богомаз отримав звання «Джокера туру».

«Чий вихід був особливо важливим? Ми зупинилися на кандидатурі Богомаза. Другий тур поспіль він дуже здорово виходить на заміну, а в матчі з Поділлям на хитрості нападника ще й заробив штрафний під переможний гол», — ідеться на сайті 

Читайте також:

Вихованця «Волині» викликали до лав збірної України U-17

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024