Турійчани здобули перемоги на обласних змаганнях з силових видів спорту

06 Серпня 2021, 09:04
Турійчани здобули перемоги на обласних змаганнях з силових видів спорту 1185
Турійчани здобули перемоги на обласних змаганнях з силових видів спорту

Спортсмени-силовики Турійської громади завоювали два перших командних місця на обласних змаганнях.

Про це інформують на сайті Турійської громади.

Турійські гирьовики – кандидат в майстри спорту Владислав Кудриль та майстер спорту України Андрій Книш, які представляли Турійську селищну територіальну громаду на обласному чемпіонаті ФСТ «Колос», вибороли перше командне місце.

В особистому заліку Андрій Книш у ваговій категорії понад 78 кілограмів упродовж семи хвилин підняв гирю вагою 24 кілограми 171 раз, забезпечивши таким результатом першу сходинку п’єдесталу пошани. Владислав Кудриль змагався у ваговій категорії до 78 кілограмів. Турійському спортсмену вдалося підняти гирю 98 разів, що дало змогу посісти третє почесне місце.

Не менш вдалим був виступ наших спортсменів на відкритому обласному фестивалі з силових видів спорту «Оваднівська спека». Турійщину на ньому представили восьмеро першокласних спортсменів: Владислав Кудриль, Владислав Циганков, Максим Чамбула, Аліна Новосад, Олена Чабанчук, Олександр Федорук, Андрій та Назар Книші, які здобули перше командне місце. А помірятися силами у село Овадне Володимир-Волинського району з’їхалося більше 70 силачів (як чоловіків, так і жінок) з трьох областей – Волинської, Рівненської та Львівської. Учасники фестивалю змагалися у чотирьох силових видах спорту: гирьовому, багатоповторному жиму штанги лежачи, становій тязі, армреслінгу.

У жимі штанги лежачи вагою 35 кілограмів турійські спортсмени зайняли усі сходинки п’єдесталу пошани: першу – Максим Чамбула (108 повторів за 3 хв), другу – Назар Книш (107 повторів), третю – найстарший учасник змагань Володимир Козаченко (98 повторів). Не гірші показники у наших силовиків і у жимі штанги лежачи вагою 55 кілограмів: перше місце здобув Андрій Книш (80 повторів за 3 хв), друге – Владислав Циганков (63 повтори). У змаганнях серед дівчат чудовий результат показала турійська спортсменка Аліна Січковська: за три хвилини вона вижала штангу вагою 25 кілограмів 32 рази, і у її скарбничці – срібло.

У гирьовому виді спорту представник Турійської громади Владислав Кудриль у своїй віковій та ваговій категорії здобув впевнену перемогу, залишивши позаду сім представників із Волині, Львівщини та Рівненщини. У поштовхові двох гир вагою 24 кілограми довгим циклом він зробив 40 повторів за 5 хвилин. А у гирьовому спорті-естафета Владислав посів друге місце. У іншому виді – станова тяга – спортсмен виборов почесне третє місце (165 кг при вазі спортсмена 70 кг). Гарний результат у цьому виді змагань і у ще одного представника Турійщини Олександра Федорука – четверте місце (185 кг). А у змаганнях серед дівчат срібло здобула Олена Чабанчук (95 кг).

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024