У Боратині стартує проєкт, який залучатиме мешканців до занять спортом

05 Серпня 2021, 10:40
У Боратині стартує проєкт, який залучатиме мешканців до занять спортом 741
У Боратині стартує проєкт, який залучатиме мешканців до занять спортом

Боратинська громада однією з перших на Волині долучилася до соціальної ініціативи, що має на меті популяризацію здорового способу життя, а також максимальне залучення до занять спортом.

Про це йдеться на сайті громади.

На майданчику «Сонячний» у Боратині 8 серпня відбудеться спортивне дійство у рамках проєкту «Активні парки локації здорової України».

Проєктом передбачено, що мешканці громади зможуть здійснювати індивідуальні тренування за допомогою смартфона. До занять будуть залучені такі основні елементи як «шведська» стінка, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавка для виконання динамічних вправ, сходинки, а також зона (вільний простір) для створення координаційної лінії. На майданчику встановлять інформаційні таблички з QR-кодами, аби кожен охочий міг перейти на спеціальний сайт та переглянути відеоуроки з вправами різного рівня складності.

Вже цієї неділі о 16:00 на улюбленій спортивній локації відбудеться презентація проєкту та спортивне свято. Запрошуємо завітати на захід мешканців та гостей громади.

Більше інформації про проєкт – на сторінках у Фейсбук та Інстаграм. Тут можна слідкувати за графіком тренувань та активностей, дізнаватися секрети правильного харчування та здорового способу життя.

Читайте також: У Луцьку готують інклюзивний мистецький проєкт

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024