У боротьбу за медалі втрутилася згоранська «Нива»: підсумки туру чемпіонату Любомльщини з футболу

03 Серпня 2021, 09:32
Матч "Нива" - СК Головне 910
Матч "Нива" - СК Головне

Зіграли матчі в рамках десятого туру відкритого чемпіонату Любомльщини з футболу.

Про це пише Наше життя. 

Куснищанці зміцнили лідируючи позиції, не виходячи на поле, полапівський «Урожай» та СК «Головно», які теж входять  до трійки лідерів, зазнали втрат, натомість у боротьбу за медалі втрутилася згоранська «Нива» — такими є попередні підсумки.

Розпочався тур з маленької суботньої сенсації. Полапівський «Урожай» несподівано поступився у гостях «Смідинським вовкам» 0:1. Решта зустрічей пройшли 1 серпня. 

Так і не дочекалися ані забитих м’ячів, ані гри куснищанські уболівальники, оскільки суперник місцевих футболістів — піщанський «Патріот» не прибув, відтак, отримав технічну поразку. 

Натомість першу перемогу, та ще й з великим рахунком, здобув олеський «Автомобіліст», який вдома розгромив Шацьк 6:1. 

Центральним у турі став матч «Нива» (Згорани) — СК «Головне». Головні події розгорталися у другій половині зустрічі. На 52-ій хвилині господарі зусиллями Андрія Сачука відкрили рахунок. Через 14 хвилин Едуард Пех забив гол, завершивши атаку чудовим ударом з правого флангу у «дев’ятку». За 12 хвилин до фінального свистка головненці зуміли скоротити розрив у рахунку — відзначився Дмитро Бортнюк, втім, це не врятувало їх від поразки 1:2.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024