У княжому місті відбувся всеукраїнський турнір «Володимирські висоти»

02 Серпня 2021, 08:00
Всеукраїнський турнір зі стрибків у висоту «Володимирські висоти». ФОТО 795
Всеукраїнський турнір зі стрибків у висоту «Володимирські висоти».

В останній день липня легкоатлети з усієї України з’їхалися до Володимира-Волинського, де відбувся  всеукраїнський турнір зі стрибків у висоту «Володимирські висоти». 

Як стало відомо Район. Володимир-Волинський, спортивні змагання зі стрибків у висоту, ініціатором яких є майстер спорту України, переможець міжнародного турніру зі стрибків у висоту та учасник Всесвітньої універсіади володимирчанин Вадим Кравчук, відбулися у княжому місті всьоме.

Стрибуни з різних областей України приїхали у Володимир-Волинський на День міста, щоб позмагатися і спробувати свої сили у встановленні нових рекордів. 

Стрибали легкоатлети у дорослому та юнацькому спортивних розрядах. Всього участь у «Володимирських висотах» цьогоріч взяли участь більше пів сотні спортсменів зі всієї України. Майже у всіх вікових категоріях турніру були представлені володимирські спортсмени.

Відтак, переможцями турніру серед юнацького розряду стали (2004-2005 рік народження):

  • 1 місце – Анна Лозовицька, Олександр Кравчук (Володимир-Волинський);
  • 2 місце – Роксолана Петришин (Львів), Максим Зейналян (Володимир-Волинський);
  • 3 місце – Євген Рижук (Володимир-Волинський).

 У категорії 2006-2007 року народження:

  • 1 місце – Юлія Воробей (Нововолинськ), Роман Черезов (Львів);
  • 2 місце – Вадим Сень (Нововолинськ);
  • 3 місце – Арсеній Гаврилов (Львів).

У категорії 2008 року народження і молодші:

  • 1 місце – Тетяна Вижва, Уляна Петрук, Ілля Мартинюк (Володимир-Волинський)
  • 2 місце – Ален Зейналян (Володимир-Волинський)
  • 3 місце – Яна Зай, Володимир Лозовицький (Володимир-Волинський),

Серед дорослих змагалися спортсмени зі Львова, Запоріжжя, Харкова, Кропивницького, Миколаєва, Володимира і Нововолинська.  

Серед учасників — бронзові чемпіонки України зі стрибків у висоту (2021), учасниці Олімпійських ігор (2016) Оксана Окунєва та Юлія Чумаченко, срібна призерка Чемпіонату України зі стрибків у висоту (2019) Вероніка Крамаренко, чемпіон світу із стрибків у висоту (2005), учасник Олімпійських ігор (2008), заслужений майстер спорту України Юрій Кримаренко, учасник Олімпійських ігор (2016), переможець Чемпіонату України зі стрибків у висоту (2016) Дмитро Яковенко, переможець міжнародного турніру зі стрибків у висоту (2020), учасник Всесвітньої універсіади (2019) Вадим Кравчук.

Серед жінок перемогу в турнірі виборола Оксана Окунєва (Миколаїв), 2 місце – у Юлії Чумаченко (Миколаїв), 3 місце – у Лілії Клінцової (Харків).

Серед чоловіків кубок переможця дістався нашому земляку Вадиму Кравчуку (Володимир-Волинський), 2 місце у Дмитра Яковенка (Кропивницький), 3 – у Юрія Кримаренка (Київ).

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024