Квести, екскурсії та креативні види спорту: якою була сімнадцята Спартакіада для працівників VolWest Group

26 Липня 2021, 19:13
Працівники VolWest Group  позмагалися у сімнадцятій корпоративній спартакіаді 1152
Працівники VolWest Group позмагалися у сімнадцятій корпоративній спартакіаді

Працівники VolWest Group  позмагалися у сімнадцятій корпоративній спартакіаді.

На території культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» у суботу, 24 липня, було людно і гамірно. Цей день зібрав на традиційну Спартакіаду, яка відбувається напередодні дня торгівлі (цього року – уже всімнадцяте), найактивніших працівників інвестиційної групи VolWest Group.

Така корпоративна традиція – гарна можливість креативно і драйвово відпочити (при чому, не лише для працівників, а й для їхніх сімей, але про це пізніше), спробувати себе у нових видах спорту або ж показати свої вміння в улюблених заняттях, загартувати командний дух.

Так, спершу  учасники поділилися на три великих команди: «Адреналін Сіті», «SPAR»&«Наш Край» та збірна VolWest, у яку об'єдналися працівники управляючої компанії та менших бізнесів інвестгрупи – CID Media Group, Комп'ютерна Академія ШАГ, Бізнес-академія практичного менеджменту, PMBA, Арт-хаус, «Техно Модуль», «Юридичне рішення». 

Цьогоріч організатори вирішили відійти від традиційних видів спорту, представивши натомість не менш рухливі та цікаві, які впевнено набирають популярності у світі. Учасники команд долучилися до більш як десяти видів активностей: гребний слалом, доджбол, легкоатлетична естафета, фрисбі алтимат, боулінг, кіберспорт, бадмінтон, метання медболу, стрільба, дартс, настільний теніс, міні-гольф, флорбол, інтелектуальний квест. 

У кожному виді спорту визначали команду-переможця, присуджуючи їй зароблену кількість балів, які потім додавали та формували загальні підсумки Спартакіади.

Розпочали змагання з урочистого шикування, під час якого кожен із бізнесів представляли їхні працівники під «фірмовим» стягом. Не зважаючи на те, що кожен зі спортсменів відчайдушно намагався принести для своєї команди переможні бали, атмосфера таки панувала сімейна.

І не дарма, адже учасників та учасниць Спартакіади прийшли підтримати найближчі: діти, чоловіки, дружини. Вболівальники теж не залишалися осторонь подій: у них була можливість відвідати екскурсію Музеєм сучасного українського мистецтва Корсаків, смачно пообідати, долучитися до розваг в «Адреналіні».

Для дітей же влаштували справжнє свято: на території всього комплексу працювали вихователі, тож батьки могли  не турбуватися за безпеку та дозвілля дітей, поки брали участь в змаганнях. Тим часом найменшим було чим зайнятися: для них підготували цікаві квести музеями, розваги та ігри, бульбашкове шоу та показ українського мультфільму. Поповнити сили малеча мала змогу збалансованим обідом та солодким десертом.

Так, за результатами Спартакіади-2021, почесне перше місце посіла команда «Наш край, SPAR» та партнери, здобувши переможних 33 бали. 

На другому місці опинилася команда «Адреналін Сіті» із результатом у 28 балів. 

«Бронзу» ж виборола збірна VolWest, отримавши 23 бали.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024