«Верес» у дебютному матчі УПЛ розписав нічию з «Колосом»

24 Липня 2021, 18:58
«Верес» у дебютному матчі УПЛ розписав нічию з «Колосом» 1091
«Верес» у дебютному матчі УПЛ розписав нічию з «Колосом»

У стартовому матчі сезону УПЛ рівненський «Верес» розписав нічию з ковалівським «Колосом».

Матч відбувся в суботу, 24 липня, у Луцьку.

На початку зустрічі обидві команди діяли активно, було чимало силової боротьби. Але загострити ситуацію на полі вдалося тільки після 25 хв. Роман Гончаренко мав шанс відзначитися, але не зумів замкнути подачу з кутового. "Колос" відповів атакою, Богданов наважився на удар метрів з 30-ти і м'яч пролетів зовсім поряд із поперечиною воріт Богдана Когута.

Наприкінці тайму «вовки» вивели вперед Геннадія Пасіча, який не зміг завдати акцентованого удару з вигідної позиції. Однак у першій 45-хвилинці рахунок ні та, ні та команда відкрити не зуміли.

На 56 хв. супермомент «Вереса» організував сімейний дует Пасічів: один виконав навіс, інший потужно пробивав ножицями — Волинець парирував. Наступної хвилини після виходу два в два Михайло Сергійчук знову пробив по воротах — сейв кіпера «Колоса».

У штрафному «Вереса» два поспіль моменти «Колоса» виникло на 70. Спершу команду виручив Дмитро Нємчанінов, а потім Когут парирував удар від Нурієва.

Після 75 хв. Юрій Вірт зробив низку замін, зокрема дебютували за «Верес» Дмитро Кльоц і Михаіл Гечев. Це пожвавило гру, але до фінального свистка забитих голів не було.

У стартовому матчі УПЛ «Верес» ділить очки з «Колосом».

 

Читайте також:

Дебютний матч юнаків «Вереса» у чемпіонаті завершився поразкою

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024