Дебютний матч юнаків «Вереса» у чемпіонаті завершився поразкою

24 Липня 2021, 16:29
Дебютний матч юнаків «Вереса» у чемпіонаті завершився поразкою 799
Дебютний матч юнаків «Вереса» у чемпіонаті завершився поразкою

«Верес» U-19 поступився «Колосу» у дебютному матчі, який відбувся у Березному.

У першому турі Чемпіонату України з футболу серед  дев’ятнадцятирічних у гості до рівнян завітав «Колос» із Ковалівки. Про перебіг матчі інформують на сайті НК «Верес».

Зі стартових хвилин гості заволоділи ініціативою, яка матеріалізувалася у гол на 11 хв. Прорив по лівому флангу, після якого Мамаду Данфа, розібравшись із захисником, точно відпасував на Антона Циганкова, а той влучно пробив повз воротаря рівнян.

Перевагу «Колос» міг збільшити, проте сейви Назара Мигаля, часом навіть ціною ушкодження, рятували  молодіжку рівнян. До перерви кілька нагод змарнували і юнаки «Вереса» — надійно грав кіпер гостей Іван Пасхалюк.

Другий тайм минув у боротьбі на зустрічних курсах при територіальній перевазі червоно-чорних. Обидві команди могли забивати. Однак то захисники, то стражі воріт, впевнено робили свою роботу.

Через велику кількість порушень з боку обох команд, арбітр матчу Іван Мандзюк додав 5 хв. Проте і цього часу не вистачило «Вересу» U-19 аби зрівняти рахунок. Як підсумок, 0:1 і 3 пункти відправляються у Ковалівку.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024