У Вараші замайорів олімпійський прапор

23 Липня 2021, 20:41
Майорять у Вараші прапори 1013
Майорять у Вараші прапори

На площі біля приміщення виконавчого комітету Вараської міської ради урочисто підняли Державний прапор України та прапор Національного олімпійського комітету України з нагоди відкриття XXXII літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Про це інформують на сайті мерії.

У такий спосіб Вараська громада засвідчила свою підтримку спортсменам, які представлятимуть нашу країну на Олімпійських іграх.

Почесне право підняти прапор надали міському голові Вараша Олександру Мензулу, майстру спорту України з важкої атлетики, чемпіонці України серед юнаків та дівчат, рекордсменці України Поліні Луканіній, майстру спорту України з плавання, срібному призеру чемпіонату України Олександру Козодою, чемпіонці України з баскетболу, володарці кубку України Ірині Плаксіній.

«Вараш приєднався до великої спортивної родини. Ми пишаємося нашими олімпійцями, сподіваємося на їхній успішний виступ на Олімпіаді», – зауважив міський голова Олександр Мензул.

До слова, Україну на найголовнішому спортивному форумі представлятимуть 158 олімпійців, у 25 видах спорту (30 дисциплінах).

Першу медаль збірної України в Токіо завоювала дзюдоїстка Дарія Білодід.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024