Вперше в історії: «Любарт» зіграє у фіналі Першої ліги України з футзалу

10 Липня 2021, 10:00
ФК «Любарт» зіграє у фіналі Першої ліги чемпіонату України з футзалу 995
ФК «Любарт» зіграє у фіналі Першої ліги чемпіонату України з футзалу

ФК «Любарт» зіграє у фіналі Першої ліги чемпіонату України з футзалу. Суперником волинян буде донецьке «АРПІ», а перша гра відбудеться вже у неділю, 11 липня. 

Про це пише ІА КОНКУРЕНТ.

У сезоні 2020/2021 «Любарт» вдруге став чемпіоном Волинської області та вийшов до Фіналу Восьми Другої ліги України, де здобув бронзу. 

Після завершення турніру «Любарт» заявився для участі в розіграші Першої ліги, старт якої перенесли з осені 2020-го на травень 2021 року через коронавірус. Окрім цього, було запроваджено експериментальний формат проведення змагань. 

Правила такі: чотири групи по три команди, у наступний раунд виходить дві і плей-офф розпочинається на стадії ¼. Двічі програвши «Кардиналу-Рівнестандарту» та двічі здолавши «Енергію-2», лицарі з другого місця вийшли на «Авангард» з Одеси. 

От тільки зіграти проти них не вдалося, оскільки вони спершу повідомили про переїзд клубу до Руської Поляни та перейменування у «Буг Трейд», а потім зовсім знялися зі змагань через фінансові труднощі. 

Таким чином «Любарт» автоматом потрапив у півфінал, де зустрівся з амбітним донецьким «Інтером», командою, щедро підсиленою гравцями, які ще вчора ганяли на паркеті Екстра-ліги. 

Прогнози були не на користь князів. Ще більше вони погіршилися після образливого програшу в першій грі (3:4). Проте підопічні Назара Бугайчука розбили суперника у матчі-відповіді (8:2), виборовши путівку до фіналу. 

Фінальна серія також налічуватиме два матчі. Перший відбудеться в неділю, 11 липня, о 15:00. Гратимуть на паркеті «Арени спорт», що в розважальному комплексі «Адреналін сіті» (Карбишева, 1) у Луцьку. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024