«Волинь» і «Поділля» розійшлися миром у контрольному матчі

09 Липня 2021, 10:55
Контрольний матч. «Волинь» – «Поділля» Хмельницький 0:0 2250
Контрольний матч. «Волинь» – «Поділля» Хмельницький 0:0

Основний спаринг подвійного ігрового дня «Волинь» проводила проти переможців групи А Другої ліги – хмельницького «Поділля». 

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

А для того, щоб по максимуму задіяти наявних футболістів, «Хрестоносці» зранку провели контрольний матч із учасниками Вищої ліги обласної першості – АСК «Забороль».

Під навантаженнями команди запропонували одна одній чимало боротьби, однак це вплинуло на кількість гольових моментів. Цікавих атак було чимало в обох суперників, однак до небезпечних ударів їх доводили вкрай рідко.

Серйозні шанси на перемогу волиняни мали в другому таймі – Богдан Кобзар та Максим Войтіховський не влучали у рамку з вбивчих і дуже близьких позицій. Гості ж відзначилися вилученням у своєму складі, хоча за домовленістю команд, у складі «Поділля» одразу ж відбулася заміна та відновилися рівні склади. Наприкінці матчу арбітр повинен був призначати пенальті у ворота гостей – голкіпер хмельничан замість виграної верхової боротьби просто по-боексерськи «вирубив» нашого гравця. Утім, фінальний свисток арбітра матчу зафіксував на стадіоні «Авангард» безгольову нічию.

Можливо, більше козирів одна одній команди покажуть вже у грі 2 туру чемпіонату України, де «Волинь» та «Поділля» знову зійдуться у Луцьку 31 липня. А поки на «Хрестоносців» чекає останній спаринг літнього збору – 17 липня підопічні Альберта Шахова вдома приймуть прем’єрліговий ПФК «Львів».

ВОЛИНЬ – Поділля  0:0

Склад «Волині»: Неділько, Мартинюк, Войтіховський, Сасовський, Климець, Рябов, Ляшенко, Чернов, Сад (на перегляді), Богомаз, Теслюк.

На заміну виходили: С. Кристін, Чепелюк, В. Кристін, Ольхович, Кобзар. 

ВОЛИНЬ – АСК Забороль  3:2 (Ольхович, 37, Миронюк, 40, 90+1 – Сабатюк, 55, пенальті, ?, 84)

Перші півгодини гри хоч і минули за переваги нашої команди, однак усе обходилося без особливої гостроти, хоча на перших хвилинах гості ледь не скористалися далеким виходом з воріт Владислава Савченка, а у «Волині» ледь не залетів у «дев’ятку» дальній удар когось із півзахисників. 

А далі підопічні Альберта Шахова нарешті активізувалися – Вадим Ольхович після подачі Владислава Кристіна лише трохи не влучив у рамку ударом головою, а потім рикошетом від захисника неточно пробив з лінії штрафної площі. 

Утім, на 37-й хвилині гри наш талановитий півзахисник, який цього разу грав у центрі нападу, таки виправився – усе для нього в першій гольовій атаці зробив Микола Миронюк, який, отримавши чудову передачу з власної половини поля, викотив Ольховичу, а уже Вадим обіграв воротаря та відправив м’яч у порожні ворота – 1:0. Уже за три хвилини волиняни святкували вдруге – і цього разу спрацювала вже знайома гольова зв’язка: Миронюк, відібравши м’яч, відпасував на Ольховича, а з передачі у відповідь спокійно розстріляв порожній кут – 2:0.

Після перерви команда гостей заграла активніше, а команди обмінювалися гострими гольовими можливостями. Гравцям «Забороля» вдалося забити гол, однак до цього арбітр зафіксував офсайд у нападника гостей. 

Свого «червоно-сині» досягнули на 55-й хвилині, коли заробили пенальті біля воріт «Волині» за гру рукою Анатолія Ульянова, а колишній вихованець нашої команди Максим Сабатюк переконливо переграв з «точки» Арсенія Коркодима – 2:1. 

Ближче до завершення матчу хороші моменти після стандартних положень не використали у волинян Владислав Кристін та Тарас Завадович, а от гості відзначилися шикарним ударом зі штрафного у дальню «дев’ятку» наших воріт – 2:2. 

До завершення матчу було всього декілька хвилин, однак «Хрестоносці» усе ж встигли вирвати перемогу в грі – втратою суперниками м’яча поблизу власної штрафної площі скористався Миронюк, який точним ударом з лінії карної зони встановив остаточний рахунок матчу – 3:2!

Склад «Волині»: Савченко, Тетеренко (на перегляді), Тимошенко (на перегляді), Ульянов (на перегляді), Грицюк, Кузнєчиков, Мороз, В. Кристін, Кузьмич, Миронюк, Ольхович.

На заміну виходили: Коркодим, Максимчук, Завадович, Ону (на перегляді). 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024