Юні волиняни здобули низку медалей на Кубку світу зі спортивного універсального бою

08 Липня 2021, 11:00
Волиняни здобули потужні результати. 1208
Волиняни здобули потужні результати.

У Коблево в період з 29 червня по 3 липня відбувся Кубок світу зі спортивного універсального бою. В змаганнях взяли участь представники 9 країн.

Волинську область та місто Луцьк у складі збірної України представляли спортсмени Федерації рукопашного бою міста Луцька та Волинського обласного спортивного клубу «Магістр», які до того вдало «відібралися» на цей спортивний захід на Чемпіонаті України у Вінниці, - інформує пресслужба Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради.

Волиняни здобули потужні результати.

Так, серед спортсменів вікової категорії 16-17 років Олег Щебет здобув складну перемогу у першому колі над представником Азербайджану, в півфіналі – Молдови та лише у фінальному поєдинку із незначною перевагою поступився представнику Узбекистану, посівши таким чином другу сходинку п’єдесталу.

Серед спортсменів вікової категорії 14-15 років надзвичайно важки поєдинки мали Даниїл Ярмолюк та Солонінка Максим, яким «непогано діставалося» від своїх суперників-іноземців, але завдяки вольовим зусиллям все-таки вдавалося виборювали свої перемоги переважно в додаткових раундах та дійти до омріяних медалей Кубку Світу.

Напружені сутички відбувались і серед юнаків 12-13 років, де в боротьбі у своїх вагових категоріях зуміли вибороти право зійти на п’єдестал пошани Антон Попович, Остап Михальчук та Давид Яковчук.

Серед дівчат переможницями своїх віко-вагових категорій стали лучанка Олександра Грисюк та ківерчанка Анна Галицька.

У підсумку, завдяки вагомому внеску волинян у загальну скарбничку медалей, збірна України посіла 1 загальнокомандне місце на Кубку Світу зі спортивного універсального бою.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024