Старовижівські спортсмени вибороли «срібло» на обласному фестивалі

06 Липня 2021, 15:00
Учасники заходу 1376
Учасники заходу

У селі Гуща Рівненської територіальної громади Ковельського району відбувся обласний фестиваль з фізичної культури і спорту.

Спортивний захід організували 4 липня 2021 року. Про це повідомила Старовижівська селищна рада у фейсбук.

Територіальні громади були розподілені на чотири групи:

  • І – міські громади малих міст,
  • ІІ – селищні громади,
  • ІІІ група – сільські громади,
  • ІV група – міські громади великих міст.

Команда Старовижівської селищної ради у складі 21 учасника взяла участь у восьми видах програми фестивалю.

Очолювали спортивну делегацію селищний голова Василь Камінський, заступник селищного голови Юрій Кудацький, начальниця гуманітарного відділу Валентина Яриніч.

Яскраві, інтригуючі, захоплюючі ігри продемонстрували в змаганнях з пляжного волейболу Петро Чорний та Олександр Гурський, які в підсумку посіли перше місце.

Читайте також: Старовижівські волейболісти вибороли перемогу у Ковелі. 

Найкращими в змаганнях з дартсу стали Сергій Рябук та Євгенія Рябук, здобувши в групі перші місця.

Єдність, кмітливість, спритність, волю до перемоги продемонструвала спортивна сім’я у складі Марії, Сергія, Дмитра Климуків із Галиної Волі, які вибороли перше місце у змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Видовищними були змагання з перетягування линви. Наші атлети у складі Євгенія Бондарука, Дмитра Ростуна, Олександра Голуба, Миколи Голуба, Сергія Сливки, Петра Білінського, Романа Семенюка, Віктора Романчука, Валентина Гаврилюка продемонстрували силу волі, витривалість, наполегливість, перемогли команди трьох суперників і вибороли третє місце.

Хороші результати показали Лілія Максимук та Валерій Базюк у змаганнях з шашок, Артем Боярчук в риболовному спорті, Петро Матлах у гирьовому спорті та Сергій Вітенко у змаганнях з боча.

Завдяки наполегливому прагненню до перемоги старовижівська команда в підсумку посіла загальне друге місце серед команд селищних територіальних громад.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024