Боратинська громада зайняла третє місце на обласному фестивалі з фізичної культури і спорту

06 Липня 2021, 09:33
Боратинська команда 729
Боратинська команда

У селі Гуща Рівенської територіальної громади Ковельського району відбувся обласний фестиваль з фізичної культури і спорту.

Для участі у змаганнях заявилися близько 40 громад Волинської області, спортсмени Братинської громади взяли участь у 8 видах змагань. Про це повідомляють на сайті громади.

Цікавими і видовищними були змагання «Козацькі забави» (двом учасникам від команди необхідно було позмагатися в перенесені вантажу – 250 кг, закинути на підвищення 4 камені вагою 90, 80, 70, 60 кг, переставити колоду та кантувати автомобільну покришку вагою 250 кг). Боратинські «козаки» Назар Климюк з Гіркої Полонки та Сергій Новосад з Голишева, виступаючи вперше в такому виді змагань, посіли 12 місце з понад 20 команд-учасниць.

Перші нагороди також принесла сім’я з Гіркої Полонки Андрій та Світлана Дзюри. Вони зайняли друге місце у змаганнях з дартсу.

Також пройшла випробування в чотирьох естафетах ще одна сім’я – Дарина, Іванна, Володимир Казакови з Променя, які в підсумку вибороли 3 місце.

У змаганнях з піднімання гирі Олександр Кузьмін (с.Голишів) з результатом 49 разів посів 5 місце.

Непогані результати показали в змаганнях з шашок Валентина Кривчук з Новостава та Володимир Лисюк з Променя, їх командний результат – 11 місце.

В змаганнях з риболовлі представляв Олександр Лига з Боратина, а в змаганнях «Боча» серед візочників – Рінат Баєв з Боратина.

Найбільшого успіху досягли у змаганнях з перетягування линви, де боратинська команда стала переможцем. Чемпіонами стали:

  •  Віктор Вішнер з Новостава
  •  Валерій Пігула з Боратина
  • Сергій Ільюк та Ігор Гонтар з Голишева
  • Назар та Павло Климюки з Гіркої Полонки
  • Павло Сахнюк з Баківців та Олександр Колотюк з Баєва

У загальнокомандному заліку командна посіла третє місце.

Читайте також: У Луцьку змагалися пожежники

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024