«Волинь» у спарингу поступається львівському «Руху» - 1:2

05 Липня 2021, 11:33
Волинь - Рух 1447
Волинь - Рух

На гол на першій хвилині гравця на перегляді Валерія Сада львів'яни відповіли двома влучними ударами, а «хрестоносці» мали не один хороший момент, щоб зрівняти рахунок!

Про це пише офіційний сайт ФК Волинь.

Сюрпризи у складі «Волині» продовжилися і в цьому матчі – ще одним гравцем на перегляді виявився наш екс-гравець Валерій Сад. Саме він уже на 31-й секунді матчу швидко увірвався у штрафну площу «Руха» та відкрив рахунок в грі – 0:1! 

Після успішного для «Хрестоносців» початку «жовто-чорні» на правах учасників УПЛ захопили ініціативу, і Віталію Недільку довелося не раз виручати команду від пропущених голів. На 36-й хвилині це йому не вдалося, а Остап Притула таки зрівняв рахунок у матчі – 1:1.

У другому таймі на полі у «Волині» вийшов інший склад, а господарі спарингу зуміли вийти уперед в рахунку після точного удару Андрія Борячука – 2:1. В подальшому Арсенію Коркодиму довелося нелегко – «рухівці» змарнували декілька хороших нагод для взяття воріт неточними ударами. 

Утім, найкращі шанси для того, аби звести спаринг до нічиєї, були у «Хрестоносців». На 65-й хвилині Богдан Кобзар ледь не скористався помилкою захисту і голкіпера суперників – молодий нападник перекинув воротаря, однак від газону м’яч відскочив у поперечину воріт львів’ян. 

А ближче до завершення тайму після потужного пострілу з льоту від Назарія Богомаза господарів врятував Олександр Бандура.

У підсумку – мінімальна поразка від вищолігових суперників, однак хороша гра волинської молоді дала чимало позитивних думок перед початком сезону. Наступну контрольну гру «Волинь» проведе 8 липня – в Луцьку підопічні Альберта Шахова зустрінуться із хмельницьким «Поділлям». 

Рух – ВОЛИНЬ  2:1 (Притула, 36, Борячук, 55 – Сад, 1)

Склад «Волині» (1 тайм): Неділько, Мороз, Войтіховський, Сасовський, Мартинюк, Чепелюк (на перегляді), Рябов, Ляшенко, Сад (на перегляді), Янчук, Теслюк.

На заміну виходили: Коркодим, Тетеренко (на перегляді), Ульянов (на перегляді), Кузнєчиков, В. Кристін, Полюга, С. Кристін, Миронюк, Ольхович, Куліш (на перегляді), Кобзар, Максимчук, Богомаз. 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024