Ультрас «Волині» вимагають пояснень від керівництва клубу

05 Липня 2021, 09:22
Волинь Ультрас 2970
Волинь Ультрас

Ультрас «Волині» оприлюднили звернення до керівництва луцького клубу. Палкі вболівальники вимагають пояснень щодо реального стану справ, а також того, чого в Луцьку гратиме домашні матчі принциповий суперник хрестоносців.

Звернення на сторінці «Червоно-білі» у фейсбуці опублікував користувач Богдан Лисий.

Подаємо текст звернення без змін.

Ми,Ультрас Волинь, довго очікували інформації від керівництва футбольного клубу «Волинь» щодо майбутніх цілей та розвитку нашої команди. Ми ситі постійними обіцянками від керівництва які «всією душею переживають за нашу Волинь», та одночасно своїми діями доводять команду до занепаду! 

Ви ті люди, які пускають принципового суперника до нашого дому, штучно руйнуєте команду, робите не зрозумілі дії з повною заміною складу, втрачаєте костяк команди, махінації з бюджетом клубу, що далі!? 

Ми категорично проти інших команд у нашому місті, та вимагаємо негайних пояснень людям, які в будь якій ситуації знаходяться разом з командою, та переживають за неї всім серцем, для яких «Волинь» це не спосіб наповнити свої кармани.

Якщо нас не буде почуто, ми готові перейти до більш радикальних дій, щоб за «Волинь» переживали не лише під час виборів!

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024