У чемпіонаті Луцького району – тур несподіванок

04 Липня 2021, 14:03
фото ілюстративне 1114
фото ілюстративне

Як передбачало в анонсі чемпіонату Луцького району, деякі команди в цьому турі справді здивували. І почалося все з першого ж поєдинку в Угринові.

Про це пише сайт ВолиньSport.

Місцева «Волинь» не змогла вразити ворота коршовецької «Вілії», яка, схоже, піднесла подарунок до річниці агрокомпанії, на честь якої названо команду. Виїзна перемога 0:3 – саме такий рахунок спрогнозувати міг хіба відчайдушний оракул.

Неприємною несподіванкою стала незіграна дуель між «Акцентом» та «Україною». Футболістів їз Баєва з’явилося надто мало, щоб арбітр мав право розпочати зустріч. Прикро, але не всі серед нас розуміють, що прийняти тур – то не є дешеве задоволення. 

Особливо, якщо команда не грає на стадіоні сільради, а для високого рівня матчу орендує футбольне поле хорошої якості. Це ж усе робиться для загального розвитку футболу Луцького району та комфортної гри насамперед футболістів. 

Не забуваймо й про етичні норми, адже гравці й тренер господарів також могли цей час використати з користю для себе та сім’ї. Тому цілком логічним підсумком стали 3:0 на користь «Акцента» та -1 очко для «України».

«Піддубці» на рідному стадіоні перемогли «Альянс»3:1, «Гірка Полонка» не змогла нічого вдіяти проти лідера «Боратина» (1:4), а «Хавест» прогнозовано здобув удома три очки з «Воротневом» (6:0).

А от у Торчині сталася сенсація №2! Як ми й передбачали, гра видалася така, що іскри в Луцьку було видно.  Ще б пак – грали давні знайомі, хоча нині ФК «Торчин» доволі нестабільний, а «Забороль» був одним із лідерів до цього туру.

Вже на початку зустрічі Юрій Борецький узяв ініціативу на себе та потужно пробив здалеку в ближній кут – 1:0. Надалі було багато боротьби та індивідуальних протистоянь. 

Та все ж ще в першій половині гравець «Забороля» Святослав Гадзінський відповів фактично тією ж монетою – пробив із дальньої відстані, й круглий таки затріпотів у сітці воріт – 1:1.

Другий тайм пройшов у такому ж руслі тотальних єдиноборств.  Та ближче до закінчення кутовий «Торчина» виніс Дмитро Трефіловський… прямо на юного орла та надію молодіжної політики Торчинської громади  Ігоря Янченка. Він відразу від гріха подалі перевів м’яч на фланг на Борецького, а той прострілив на дальню, де передачу замкнув Влад Носко- 2:1. 

За час, що залишився, господарі не тільки втримали перевагу, а й могли її розвинути. Проте в разючому контрвипаді Янченкові не вдалося переграти гуру воротарського мистецтва Петра Петрова. Тому трішки несподівана перемога Торчина 2:1.

У Мар’янівці традиційно забивали багато. На арені «Біла корова» завжди результативний та емоційний футбол. ФК ОТГ у свою чергу після виїзної феєрії 4:8 в Торчині продовжив високий відсоток реалізації, тому 2:7, і збірна Підгайцівської громади набирає чергові три бали.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024