Євро-2020: Шевченко поділився очікуваннями від матчу з Англією

02 Липня 2021, 18:00
Андрій Шевченко 1756
Андрій Шевченко

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від матчу проти Англії на Євро-2020. Сильні сторони суперників не лякають його команду у чвертьфіналі. 

За інформацією УЄФА  за словами Шевченка збірна Англії – сильна команда з гарними гравцями та «довгою лавою запасних».

«Ми розуміємо, наскільки важким буде поєдинок. Англійцям неймовірно складно забити, але їхні сильні сторони не повинні нас лякати. Вони повинні нас мотивувати, тому що в футболі, як і в житті, можливо все. Будемо намагатися нав’язати англійцям те, що дасть нам можливість досягти позитивного результату», - Андрій Шевченко головний тренер збірної України.

Так, Україна, на перший погляд, здавалася недослідженою командою для суперників. Однак після перемоги над шведами у плей-офі вони не здаються стривоженими перед появою в 1/4 фіналу. 

Після проривної гри у Глазго збірна України довела, що “може досягати своїх цілей”.

Водночас англійці проявили себе як експерти у стрімкому змінюванні планів інших команд. Вони не дали Німеччині перемогти себе минулого вівторка. Перспектива повернутися на стадіон “Вемблі” у напівфіналі є для них значним додатковим стимулом.

Раніше ми розповідали про те, що троє українських футболістів потрапили до списку 20 найліпших гравців Євро-2020.

Нагадаємо, збірна України перемогла збірну Швеції та пройшла до 1/4 фіналу Євро-2020. Вирішальний гол у додатковий час другого екстратайму забив Артем Довбик, який вийшов на заміну вже в екстратаймі. В 1/4 фіналу Україна зіграє зі збірною Англії, яка напередодні обіграла Німеччину.  Наступна гра відбудеться проти збірної Англії третього липня в Римі.

Крім того, півзахисника збірної України Олександра Зінченка визнали найкращим гравцем матчу 1/8 фіналу чемпіонату Євро-2020 між збірними України та Швеції.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024