Гратимемо за Артема Бєсєдіна, — штаб національної збірної підтримує травмованого гравця

30 Червня 2021, 10:13
Артем Бєсєдін зазнав травми в матчі 1/8 фіналу Євро-2020 1197
Артем Бєсєдін зазнав травми в матчі 1/8 фіналу Євро-2020

Вихід України в чвертьфінал Євро-2020 затьмарила неприємна подія — травма Артема Бєсєдіна.

Бєсєдін вийшов на поле на початку овертайму й зміг провести в грі лише сім хвилин — на 98-й хвилині поєдинку 1/8 фіналу Євро-2020 захисник шведської збірної надзвичайно грубо зіграв проти українця. Після перегляду VAR суддя вилучив шведа, однак Артем залишив поле.

Після фінального свистка, що засвідчив, вихід України в 1/4 фіналу Євро-2020 особливу цікавість викликав стан травмованого футболіста.

«Я точно не знаю, але я запитав у лікарів. Я сподіваюся, що його пронесе. Маю велику надію, що нічого серйозного. Але судячи з того болю, який у нього був, я думаю, що він отримав все-таки серйозну травму», — прокоментував ситуацію головний тренер національної команди Андрій Шевченко в ефірі Великого футболу.

Своєю чергою Доктор Артем Риженко, який спеціалізується на спортивних травмах, у своєму телеграм-каналі «Спортивна медицина» зауважив, що з травмою, мабуть, варто чекати гіршого.

«Холод тримали на зовнішній бічній зв'язці, плюс коліно було нестабільне, боляче при спробі встати. Варто чекати гіршого: пошкодження хрестоподібних зв'язок і інших структур коліна», — оцінює стан гравця Риженко.

Між тим, команда присвятила перемогу саме Артемові Бєсєдінову. Шевченко додав, що в чвертьфіналі українські футболісти гратимуть у тому числі і за травмованого Артема.

 

Читайте також:

Артем Довбик — двічі рекордсмен гри Україна — Швеція: що відомо про футболіста

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024