У Шацькій громаді параолімпійці тренуються в стрільби з лука

25 Червня 2021, 16:00
Тренування спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату 1651
Тренування спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату

З 9 до  20 червня на спортивно-реабілітаційній базі «Паралімпієць» Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» (Пульмо Ковельського району), проходила підготовка до Всеукраїнських змагань у літній період.

Про це повідомили у Центрі з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт" Волинь.

На базі відбувався навчально-тренувальний збір зі стрільби з лука серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату під керівництвом тренера-викладача Майї Москвич.

Шестеро Волинських спортсменів-паралімпійців, вже традиційно, урочисто відкрили спортивно-реабілітаційну базу. 

На озері Світязь команда чудово відпочиває та отримує масу позитивних емоцій, чим і поділилися на своїй сторінці у Фейсбуці: 

«Техніка, прицілювання, цікаві завдання, веселі вечори і це тільки початок! По переду - багато кваліфікацій і змагань. Маємо надію вернемося в Луцьк з новими стрільцями, вмотивованими до змагань і в турнірній таблиці чемпіонатів Луцька та області появляться нові імена!».

Такі поїздки укріплюють командний дух, дають змогу відпочити та знайти нові сили, а також покращити свої спортивні досягнення для кращих результатів на змаганнях, та безсумнівно служать надійним поштовхом для нових звершень. Чудова погода та дружня команда, стануть гарантом чудово проведеного збору. Бажаємо подальших спортивних звершень!

Організатори вдячні Волинській обласній раді за можливість тренуватися та удосконалювати свої професійні навички! 

Так, згідно з рішенням Волинської обласної ради від 21 квітня 2021 року № 5/27 Волинському регіонального центру з фізичної культури й спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» було передано спортивно-реабілітаційну базу «Паралімпієць» на вул. Калініна,166а у селі Пульмо Ковельського району (Шацька громада).

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024