Розгроми й серія пенальті: відомі півфіналісти Кубка Волині з футболу

25 Червня 2021, 09:33
Відомі півфіналісти Кубка Волині з футболу 1053
Відомі півфіналісти Кубка Волині з футболу

Черговий раунд Кубка Волині з футболу розділився на дві частини — зокрема, у двох парах більш ніж впевнено свою перевагу над суперниками двоє луцьких грандів.

Про це пишуть на сторінці Асоціації футболу Волині.

Почин цій стадії турніру дав чинний володар трофею «Вотранс» у Козлові не залишив ніяких шансів «Надії». Уже в дебюті матчу рахунок відкрив Назар Приходько, а у середині першого тайму подвоїв перевагу гостей Віталій Брикса. А вже після перерви гол Романа Воробея та дубль Максима Гуменюка сформували остаточний рахунок матчу — 0:5.

Інші лідери чемпіонату з «Луцьксантехмонтаж» зустріли трохи більше опору від «Володимира», однак і там знайшовся свій бомбардир, який його зламав — по голу в кожному таймі записав на свій рахунок Олександр Неделюк, а наприкінці тайму крапку в матчі поставив Тарас Кабанов — 0:3. 

А от в інших парах Кубка було більш ніж гаряче. У Ковелі гості з «Шахтаря» двічі виходили вперед у рахунку завдяки голам Юрія Кошелинського та Івана Жуковського, однак гравці «Ковеля-Волині» двічі відігрувалися — за господарів забивали Максим Самойліч та Олександр Портянко. Після нічиєї 2:2 трилер продовжився і в серії післяматчевих пенальті— на обидві команди пробили по десять ударів з «точки», при цьому одразу сім мети не досягнули. Більше у лотереї вдача посміхнулася саме «Шахтарю», який позбавив ковельчан шансів на сьомий поспіль вихід до фіналу обласного Кубка.

Компанію трьом призерам минулорічної Вищої ліги стовідсотково ставала першолігова команда. «Олика» уже вигравала у «Локомотива»у Ківерцях, однак на другий день Трійці «салатово-чорні» вийшли з особливим настроєм — хоча свою перевагу в результат у першому таймі вони зуміли втілити лише завдяки грубій помилці голкіпера гостей, який подарував м'яч Павлу Шмизі. При цьому гарним ударом з-за меж карної зони гості ще до перерви зрівняли рахунок, однак у другому таймі шалена дальня гармата від наддосвідченого Юрія Ващука знову вивела уперед «Локомотив» — 2:1. 

Результати чвертьфінальних матчів Кубка Волині: 

  • «Надія» — «Вотранс» — 0:5 (Назар Приходько, 5, Віталій Брикса, 28, Роман Воробей, 60, Максим Гуменюк, 73, 75)
  • ФЦ «Ковель-Волинь» — «Шахтар» — 2:2 (п. 6:7) (Максим Самойліч, 40, Олександр Портянко, 78 - Юрій Кошелинський, 20, Іван Жуковський, 60)
  • ФК «Володимир» — «ЛСТМ» —  0:3 (Олександр Неделюк, 29, 56, Тарас Кабанов, 85)
  • «Локомотив» — ФК «Олика» —  2:1 (Павло Шмига, 26, Юрій Ващук, 59 - Руслан Сапегин, 37)
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
16.04.2024