На Шаччині триває відкритий чемпіонат України з шашок серед спортсменів з інвалідністю

24 Червня 2021, 15:10
У Світязі  проходить чемпіонат України з шашок 1269
У Світязі проходить чемпіонат України з шашок

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, побував на урочистому відкритті чемпіонату України з шашок, який 21 червня стартував у селі Світязь, а саме на базі «Гарт».

Про  це повідомили у Шацькій селищній раді.

Змагання триватимуть до 30 червня, участь у них беруть спортсмени з ураженнями опорно-рухового апарату, які приїхали до Шацької громади з 15 областей України.

На відкриття прибули також Юрій Поліщук, перший заступник голови Волинської обласної ради, Анатолій Цьось, ректор Волинського національного університету ім. Лесі Українки, Любов Жильцова, президент спортивної федерації незрячих України, Віктор Галан-Влащук, начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Сергій Карпук, вітаючи учасників з початком змагань, зазначив:

«Радий вітати вас на благословенній Шацькій землі! Приємно, що чемпіонат відбувається саме біля озера Світязь, на лоні мальовничої природи нашого краю. Впевнений, що на вас тут чекають гарні емоції, позитивні враження, приємне спілкування з однодумцями. А ми і надалі будемо робити все можливе, щоб Шацьк став не лише туристичною, а й культурною і спортивною столицею Волині, та радував усіх новими здобутками, комфортним відпочинком та чудовими умовами для проведення різноманітних заходів».

Для учасників і гостей віночок українських пісень виконали Галина Хомяк, Ольга Степанюк та Анатолій Павлей.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024