Топ-5 провалів трансферів «Волині» минулого сезону

20 Червня 2021, 08:44
Джордан Нкололо. 863
Джордан Нкололо.

Топ-5 провалів трансферів «Волині» минулого сезону.

Про це інформує FanprojectVolyn на сторінці у фейсбук.

З цього приводу ось вам суб’єктивний погляд топ провалів спроб підсилити «Волинь» минулого сезону. 

1. Юрій Коломоєць. Тут, певне, найпростіше було з огляду на співвідношення очікування і зірковість/побачене на полі. Сачко, який знав новачка за «Ворсклою», звісно, захищав Коломойця, як міг. 

Але згодом і він припинив ставити його в основу, а потім Юра тихенько зник з радарів. Ну, не тягнула людина першу лігу після Таджикистану. Там, де мав бути Коломоєць в атаці, встигав Оринчак. Нуль голів – що тут ще додати.

2. Джордан Нкололо. Хороший веселий Інстаграм, посмішка на всі 32, пару фінтів і суцільні травми. Ні, ну по ногам б’ють, у футболі - все бува, але тут питання до тих, хто віз це добро в Луцьк. 

Історія питання, травм, схильності до них, вік гравця для відновлення в режимі матч через п’ять днів… Щасти тобі, французький конголезцю, знову в Латвії. І запитай в колишньому клубі, як можна було краще використати 150 тисяч гривень, які довелося сплатити за заявку легіонера…

3. Рюльє. До речі, ви ще пригадуєте хто це? Джуліан Кейта приїхав з Норвегії, а раніше грав у Кропивницькому. Не здивуємося, що саме це (російськомовність французького веселуна) остаточно переконало взяти його у Луцьк. 

Чотири матчі, 91 хвилина на полі – так це було істотне посилення на фланг атаки. Цього разу платити за заявку грубі гроші не довелося, але про мету приїзду саме в клуб, який восени планував підвищитися в класі, Рюльє вочевидь не сказали. 

4. Антон Євдокимов. Навряд чи це було земляцтво з боку Сачка – опорник народився у донецьких степах. Просто тоді, в серпні-вересні 2020-го, у Луцьк гребли всіх, наче у військомат – хто вмів вдарити по м’ячу. 

От і Євдокимов трапився під ногу. Зіграв він у Луцьку 70 хвилин і пішов з поля з червоною у програному стартовому матчі Сачка проти Кременя. Нині він ганяє повітря в центрі поля в аматорському ЛНЗ з Лебедина. 

5. В’ячеслав Шарпар. Так-так, а ви ж також чекали від нього більшого? Всі чекали не флегми на полі, а щоразу сильних матчів. Їх декілька трапилося із Шарпаром навесні. Так і зі всіма траплялися сильні поєдинки, але саме через це – «траплялися»  ми й досі в шоці від шостого місця Альянсу і сьомого місця «Волині».

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024