«Верес для мене - це особливий виклик», — Дмитро Кльоц

20 Червня 2021, 09:00
Дмитро Кльоц 1368
Дмитро Кльоц

Уродженець Рівного та вихованець ДЮСШ з футболу Верес Дмитро Кльоц, який позавчора підписав дворічний контракт із народним клубом.

Про це розповів  інформаційній службі червоно-чорних про свою футбольну кар'єру, досвід виступів за кордоном та сподівання від нового сезону.

- Розкажи про свою футбольну кар'єру. І чому погодився на перехід до Вереса?

- Верес для мене - рідна команда. Я починав свої перші футбольні кроки у Вересі, але у 13 років опинився перед вибором: де продовжувати кар'єру? Адже у Рівному не було професійної команди. Тому поїхав до Львова у Карпати.

Згодом після того як Карпати втратили статус клубу УПЛ я отримав статус вільного агента. Мав декілька пропозицій з України, але вже давно мріяв спробувати себе в закордонному чемпіонаті. 

Отримав пропозицію з Азербайджану. Це була Кешля, вони мали виступати у 4 раунді кваліфікації Ліги Європи. Для мене це був виклик і можливість спробувати для себе щось нове, тому я обрав такий варіант.

- Поділися досвідом виступів в Азербайджані? Чому залишив попередній клуб?

- Про Азербайджан не хочу говорити багато. Це вже в минулому. Хочу лише подякувати. Мене там гарно прийняли: як в Кешлі, так і в Сабасі. Хочу побажати цим командам удачі.

- Чи вже грав раніше з кимось із нових партнерів?

- Раніше грав у Карпатах з Геною Пасічем і Михайлом Сергійчуком. Можу сказати, що це хороші хлопці і сильні футболісти.

- Чого очікуєш від нового сезону з Вересом?

- Це команда з мого міста, де я виріс. Для мене це особливий виклик, тому я дуже радий, що сюди повернувся. Буду віддавати всі сили, аби допомогти команді показувати якісний футбол та здобувати максимальний результат.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024