У Вараші хочуть збудувати сучасний спорткомплекс

17 Червня 2021, 07:34
Учасники наради обговорюють будівництво багатофункціонального спортивного комплексу у Вараші 2843
Учасники наради обговорюють будівництво багатофункціонального спортивного комплексу у Вараші

У Вараші радились щодо будівництва багатофункціонального спортивного комплексу.

Під час наради 15 червня Вараський міський голова Олександр Мензул, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів та депутати міської ради розглядали варіанти земельних ділянок для розміщення спортивної споруди, — інформують у мерії.

«У нас є проєкт будівництва спортивного комплексу. Він розроблявся давно. Тому хочемо його оновити, додати функціоналу. За новими вимогами місць для глядачів має бути 500 і більше. Хочемо додати декілька залів, зокрема для борців. 
Під час наради обговорили можливі місця розміщення. Попередньо визначили, що найкращий варіант — будівництво у парковій зоні.
У планах — зробити також хороші бігові, велосипедні доріжки. Ставимо собі завдання, щоб до січня 2022 року ми мали повний пакет необхідних документів для подання проєкту на співфінансування з державного бюджету», — зауважує Олександр Мензул.

Також учасники наради ознайомилися із наявним проєктом двоповерхового спорткомплексу з універсальним спортивним залом.

«Це універсальна споруда зі спортивним залом 48 на 24 метри, у якому можна проводити різні види тренувань, змагань — легка атлетика, ігрові види спорту, художня гімнастика. Також у ньому передбачені різноманітні допоміжні приміщення. Зараз маємо завдання скоригувати проєктно-кошторисну документацію, врахувати вимоги місцевої влади, спортсменів, нормативні вимоги — зробити доступ для людей з обмеженими фізичними можливостями та інші», — розповідає автор проєкту, головний архітектор ПП Фірма «Аркада» Микола Шолудько.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024