У складі національної збірної гравці «Кардинала-Рівне» і «Любарта» здобули першу перемогу міжнародного турніру

16 Червня 2021, 09:13
Юнацька збірна України (U-19) переможно стартує на турнірі «Futsal Week» 1176
Юнацька збірна України (U-19) переможно стартує на турнірі «Futsal Week»

Юнацька збірна України (U-19) переможно стартувала на турнірі «Futsal Week». У складі національної команди — двоє рівнян та один представник команди з Луцька.

Підопічні Віталія Одегова здолали польських однолітків у рамках першого туру турніру «Futsal Week», який триває у хорватському Поречі. Про це йдеться на сайті Асоціації футзалу України.

Перший тайм поєдинку подарував вболівальникам кожної з команд по голу. Спочатку Опатовскі змусив збірну України опинитися у статусі команди, яка поступається. Втім, Дичук швидко відновив паритет.

У другому таймі підопічні Віталія Одегова додали й ключовим у зустрічі став період з 31 по 33 хвилини. Квасній потужним ударом вперше вивів «жовто-синіх» вперед, Лутай вдало зіграв на перехопленні й закріпив перевагу нашої команди, а довершив вдалий відрізок яскравий гол Калашника.

Поляки змушені були ризикувати й пішли вперед з п'ятим польовим. Цим скористався Гуйван, який точним ударом вразив порожні ворота опонентів. Втім, остання хвилина трошки змазала переможний настрій українців. Сендлевскі та Нейхс по разу відзначилися у воротах нашої команди, але на підсумковий результат це не вплинуло. 

Підопічні Одегова набирають дебютні три очки.

Склад збірної України: Микола Гуйван (к) – Максим Малиновський («Кардинал-Рівне»), Андрій Британ, Олександр Дичук, Ярослав Квасній – Сава Лутай, Ігор Тимців, Владислав Сизик (ФК «Любарт», також гравець футбольного клубу «Сокіл» з Рівненщини), Давид Калашник – Олександр Сметаненко, Ростислав Семенченко, Андрій Ткачук, Назар Лютий, Дмитро Дяченко («Кардинал-Рівне»).

Наступні матчі:

  • 16 червня — 19.00     Хорватія — Україна
  • 17 червня — 16.30     Чорногорія — Україна
  • 19 червня на Futsal Week відбудуться поєдинки плей-офф, а наступного дня заплановані матчі за розподіл місць.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024