«Централь – Старком» перемогла у турнірі серед старших футболістів

16 Червня 2021, 12:47
На ковельському стадіоні МЦ «Спорт для всіх» відбувся турнір з футболу серед команд ветеранів 40 років і старших. 838
На ковельському стадіоні МЦ «Спорт для всіх» відбувся турнір з футболу серед команд ветеранів 40 років і старших.

На ковельському стадіоні МЦ «Спорт для всіх» відбувся турнір з футболу серед команд ветеранів 40 років і старших. 

У змаганнях взяли участь два ковельські команди — «Автомобіліст - Волошки», «Централь - Старком» та «Ветеран» з міста Камінь – Каширський. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Змагання проводились за круговою системою. Дощова погода не завадила спортсменам продемонструвати красиву, комбінаційну гру. Вболівальники не нудьгували: адже гольові моменти виникали біля воріт кожної з команд.

У першій зустрічі футболісти «Автомобіліста - Волошки» у впертій боротьбі з рахунком 1 : 2 поступились «Ветерану». У другій грі між «Централь – Старком» та «Автомобілістом – Волошки» було зафіксовано нічию – 1 : 1. У третьому матчі команда «Централь – Старком» виграла у «Ветерана» з рахунком 3 : 2.

За результатами змагань перше місце здобула команда «Централь – Старком» (Володимир Ільюк), друге — «Ветеран» (Сергій Пилипчук) , а третє — «Автомобіліст - Волошки» (Володимир М’якота).

На урочистому закритті турніру начальник відділу у справах молоді, фізичної культури та спорту Ігор Семенюк вручив кубок президенту команди «Централь – Старком» Сергію Кошаруку.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024