Депутати з Рівненщини вибороли нагороди на Всеукраїнській спартакіаді

15 Червня 2021, 14:59
Команда Рівненщини гідно представила область на ІХ Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів 883
Команда Рівненщини гідно представила область на ІХ Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів

Команда Рівненщини гідно представила область на ІХ Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів, депутатів обласних і районних рад та територіальних громад, яка пройшла минулого тижня у міста Чорноморськ на Одещині.

Під час спартакіади депутат Рокитнівської селищної ради Віктор Ражик виборов срібну нагороду у змаганнях з шашок, ідеться на сайті Рівнеоблради.

А Гощанський селищний голова Микола Панчук завоював бронзову медаль у змаганнях з шахів.

Гідно виступили представники нашої команди і в змаганнях з настільного тенісу: депутат Сарненської районної ради Людмила Пишняк посіла четверте місце, а депутат Немовицької сільської ради Богдан Литвак – п’яте.

В останній день вдало зіграли й команди Рівненщини в ігрових видах спорту. Зокрема волейболісти перемогли команду Київської області з рахунком  2:1, а футболісти з рахунком  9:1 переграли команду депутатів з Одещини.

«Попри те, що цьогоріч медалей в командних видах спорту нашій команді здобути не вдалося, досвід перших змагань для нового скликання депутатів обов‘язково стане у пригоді», — зазначив заступник голови обласної ради Олексій Бучинський.

 

Читайте також:

Спортсмени Рівненського «Інваспорту» — чемпіони і призери Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе»

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024