Полісмени Рівненщини змагалися у вправності рибної ловлі

14 Червня 2021, 14:00
Полісмени Рівненщини змагалися у вправності рибної ловлі ФОТО 1303
Полісмени Рівненщини змагалися у вправності рибної ловлі

Вихідними з ініціативи начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області Олексія Камишанського і голови Рівненської обласної профспілкової організації Руслана Федорчука відбулися змагання зі спортивної рибалки для поліцейських та членів їхніх сімей.

Змагання відбулися на ставку Рівненської гарнізонної організації товариства військових мисливців та рибалок Західного регіону України. Як повідомляють на сторінці  ГУНП у Рівненській області, учасниками стали пенсіонери ОВС та НПУ, полісмени, члени їх сімей та представники Олександрійської територіальної громади, на території якої і проводили змагання.

Загалом у командному заліку змагалося 25 команд.

Першість виборола команда відділення поліції № 4 (Березне) Рівненського районного управління поліції. Другими стали представники команди Олександрійської громади. Третє місце виборола команда відділення поліції № 5 (Гоща) Рівненського РУП.

У номінації «найбільший улов» в індивідуальному заліку переміг Валерій Чернюшок, поліцейський Березнівського відділення. Срібло виборов Юрій Ткачук із команди відділення поліції Гощі, а «мідь» – Юлія Рудь, працівниця відділу кримінального аналізу ГУНП.

Серед присутніх також визначили та нагородили найменшого та найстаршого учасників змагань. Відмітили також учасників, які впіймали найбільшу та найменшу рибу. Переможці номінацій Олексій Камишанський та Руслан Федорчук отримали кубки та грамоти.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024