Острозькі спортсмени завершили виступи в Фестивалі футзалу й отримали свої відзнаки

14 Червня 2021, 10:01
Команда Острозької ДЮСШ завершила виступи у Фестивалі футзалу ФОТО 1412
Команда Острозької ДЮСШ завершила виступи у Фестивалі футзалу

На Рівненщині завершився турнір Фестиваль футзалу.

Участь у Фестивалі футзалу брало 16 команд із різних міст і сіл області. Острозьку громаду на змаганнях представляли вихованці Острозької ДЮСШ. Як розповів Спорт на Районі тренер Андрій Фесенко, чергові та завершальні тури Фестивалю футзалу юні спортсмени зіграли 11 червня в комфортному залі ДЮСШ № 4 міста Рівне

У завершальних матчах вихованці Острозької спортшколи зустрічалися з командами ДЮСШ села Зоря, «Олімп-3» і Рівненської ДЮСШ №4.

Острожани розписали результативну нічию 2:2 з ДЮСШ зі Зорі (голи забивали Іван Грищук, Владислав Бондарук). Як відзначив тренер, це дебютні голи юнаків за команду.

У другій і третій грі острожани зазнали поразок із однаковим рахунком 2:1. У ворота «Олімп-3» забивав Владислав Бондарук, а ДЮСШ №4 – Сергій Кулиба.

Склад команди Острозької ДЮСШ: Ілля Форманюк, Андрій Борушевський (обидва воротарі), Євген Ліщук (капітан), Тимофій Григор, Сергій Кулиба, Іван Грищук, Захар Дубінчук, Владислав Бондарук, Данило Феленюк, Богдан Сомаш, Олег Бурковський, Михайло Черній, Любомир Гловацький, Володимир Демчук (польові гравці).

Оскільки турнір провели як серію товариських матчів і не формували турнірної таблиці, усі учасники отримали відзнаки за участь. Організатори  визнали Іллю Форманюка найкращим гравцем команди, адже юний воротар неодноразово рятував команду від пропущеного гола.

 

«Дякую за організацію  і запрошення на Фестиваль футзалу Денису Пашкевичу і Віктору Родовенчику! Це був цікавий турнір, який зібрав немало учасників. Ми здобули сім перемог, двічі розписали мирову і п’ять ігор програли. Маємо ще одну перенесену зустріч із ХФК «Надія», яку відклали у зв’язку з від’їздом суперників до табору, але проведемо її пізніше. Діти отримали ігрову практику й здобули досвід. Це стало можливим завдяки підтримці батьків, зокрема фінансовій і, звичайно, моральній.  Це відіграє важливу роль під час усіх турнірів», – прокоментував тренер Андрій Фесенко.

Нагадаємо: команда Острозької ДЮСШ, а також об’єднана команда Острозької громади беруть участь у змаганнях серед різних вікових груп у Дитячо-юнацькій футбольно-футзальній лізі «Я – патріот» Рівненської області.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024