«Волинь» – «Чорноморець» Одеса: анонс матчу

12 Червня 2021, 09:00
волинь 1875
волинь

Чергова першолігова кампанія для «Волині» завершиться домашнім поєдинком проти «Чорноморця». 

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

Чемпіонат України. Перша ліга, 30 тур. 12 червня, Луцьк, стадіон «Авангард». Початок – 17:30. Пряма трансляція – ТРК «Аверс» і YouTube.

Одесити підійдуть до гри вже у якості команди, яка здобула право виступів наступного сезону в УПЛ. У Луцьку ж підопічні Олексія Антонова намагатимуться зберегти підсумкову другу сходинку в Першій лізі цього сезону. 

На боці гостей гратиме й хороший мотиваційний фактор та бажання гарно завершити сезон, так і відсутність дискваліфікованих футболістів на цей поєдинок.

«Волинь» завершить сезон на сьомій сходинці Першої ліги незалежно від результату цього матчу. Крім того, у Василя Сачка перед заключним поєдинком сезону не зовсім сприятлива кадрова ситуація – до цілої низки травмованих та відсутніх футболістів додадуться ще й дискваліфіковані – Віталій Неділько, Віталій Приндета та Владислав Приймак. 

Повернуться до складу Максим Войтіховський та Амбросій Чачуа, а також з великою вірогідністю, тренерський штаб «Волині» знову розраховуватиме на допомогу молодих футболістів. 

Можливо, перед рідною публікою дебютує ще хтось із молодіжного складу. 

В будь-якому випадку, в останньому матчі сезону «Хрестоносці» намагатимуться зробити все, аби достойно виступити перед відданими уболівальниками!

ВАЖЛИВО! Нагадуємо, що квитки на матч можна придбати ТІЛЬКИ ОНЛАЙН ЗА ПОСИЛАННЯМ! 

Крім цього, обов’язковими умовами відвідування матчу є температурний скринінг при вході на територію стадіону, використання засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів), а також дотримання санітарної дистанції під час гри. 

Вхід на територію стадіону відбуватиметься виключно через центральні ворота з боку проспекту Василя Мойсея. Запрошуємо усіх підтримати «Волинь» в заключному матчі сезону!!!

Загалом, у «Волині» не зовсім хороша статистика в іграх проти «Чорноморця», а майже вся історія протистоянь припадає уже на часи незалежності України. Цього року команди вже зіграли матч першого кола в Одесі – тоді господарі поля перемогли завдяки голу Максима Брагару – 1:0.

Також цікаво, що у складі «Чорноморця» виступають екс-гравці «Волині» – Сергій Кравченко та Міха Горопевшек, тоді як у Луцьку грає екс-одесит Максим Войтіховський.

Статистика «Волині» проти «Чорноморця»: 41 матч, 8 перемог, 9 нічиїх, 24 поразки, різниця 31:68

Вдома: 20 матчів, 5 перемог, 5 нічиїх, 10 поразок, різниця 18:28

В гостях: 21 матч, 3 перемоги, 4 нічиї, 14 поразок, різниця 13:40

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024