«Верес» у Рівне: футболісти народного клубу стали чемпіонами Першої ліги

05 Червня 2021, 22:58
Емоції гравців НК "Верес" на нагородженні ФОТОРЕПОРТАЖ 3391
Емоції гравців НК "Верес" на нагородженні

Рівненський «Верес» не тільки достроково вийшов в УПЛ, а й за тур до завершення змагання став чемпіоном Першої ліги України.

Чемпіонським матчем для «Вереса» стала зустріч із краматорським «Авангардом», яку провели 5 червня у Млинові. Голи Михайла Сергійчука, Олега Бородая (автогол), Віталія Дахновського, Сергія Петька, Михайла Шестакова й гол престижу Павла Похитайла (підсумкові 5:1) зробили «Верес» чемпіоном Першої ліги.

Рівненська трибуна. Перегляд матчу
Рівненська трибуна. Перегляд матчу "Верес"-"Авангард" на великому екрані

Незвичайні вболівальники НК
Незвичайні вболівальники НК "Верес"

Сувенірка була затребувана
Сувенірка була затребувана

Поки футболісти налаштовувалися на гру, у Рівному розпочалося «Свято Вереса». Сам же матч для присутніх на майдані Незалежності глядачів транслювали на великому екрані. Після фінального свистка, що засвідчив перемогу, розпочалася концертна програма.

Перегляньте світлини фанатів «Вереса» під час свята: Червоно-чорна сім’я відгуляла Свято «Вереса»

 За деякий час на урочисту частину й для вручення золотих медалей прибули гравці й тренери «Вереса», а також поважні гості.

Присутніми були міський голова Рівного Олександр Третяк, очільник Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов, перший віцепрезидент Української асоціації футболу Олег Протасов, генеральний секретар  УАФ Юрій Запісоцький.

Першим із вітальним словом виступив президент НК «Верес» Іван Надєїн. Він дякував тренерові Юрію Віртові, капітанові Михайлові Шестакову, адміністрації та працівникам «Вереса», а також усім уболівальникам. Кожного з названих присутні вітали палкими оваціями, а Михайла Шестакова гравці навіть погойдали на руках.

Іван Надєїн
Іван Надєїн

Мить слави Михайла Шестакова
Мить слави Михайла Шестакова

«Нам дуже важко без Рівного. Наше завдання – повернути «Верес» у Рівне. І ми її досягнемо. «Верес» – у Рівне!!!» – наголосив Надєїн, якого палко підтримали вболівальники.

А от міського голову Рівного Олександра Третяка і гравці, і вболівальники «Вереса» зустріли вигуками «Рівному треба стадіон». Посадовець пообіцяв добудувати в місті спортарену.

«Один футболіст говорив: забивши два голи, хочемо забити третій. Здобувши путівку в Прем’єр-лігу, нам захочеться піти далі – до єврокубків… Перемагають ті, хто докладає зусилля, хто випереджає час. Усі ми йдемо на кілька кроків попереду, щоб зробити Рівне футбольною столицею регіону», – сказав Третяк.

Після вітальних слів команда НК «Вереса» отримала золоті медалі та кубок. Разом з уболівальниками гравці виконали гімн клубу, після того продовжилася концертна програма.

Гравці
Гравці "Вереса" фіксують історичну мить нагородження

Богдан Когут
Богдан Когут

Дмитро Поворознюк
Дмитро Поворознюк

Юрій Вірт
Юрій Вірт

Роберт Гегедош
Роберт Гегедош

Дванадцятий гравець
Дванадцятий гравець "Вереса". Уболівальники

Пройшов дощ і з
Пройшов дощ і з

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024