Футболістки володимирського «Ладомира» у Чемпіонаті України серед клубів вищої ліги фінішували четвертими

03 Червня 2021, 16:06
859

УАФ нагородила призерів Чемпіонату України серед жіночих клубів вищої ліги.

В останню суботу травня відбулися три матчі, якими була підведена риска під 30-м  ювілейним сезоном національного чемпіонату. Два поєдинки пройшли у Харкові, а ще один – у Володимир-Волинському. Про це йдеться на сайті «Жіночий футбол УАФ».

Протистояння останнього туру вже не вирішували жодних турнірних завдань для команд, та незважаючи на такий перебіг подій, призери Вищої ліги не збиралися дарувати залікові бали своїм опонентам.

Після завершення матчу «Житлобуд-1»  – «Маріуполь», що відбувся на стадіоні «Олімпієць» у місті Люботин Харківської області, харків’янки урочисто отримали головні нагороди чемпіонату, звання чемпіона України та путівку до Ліги Чемпіонів УЄФА (головний тренер – Валентина Котик).

Паралельно з матчем у Люботині, свій поєдинок завершили і колективи «Житлобуд-2» – «Карпати». Після впевненої перемоги господарі поля отримали срібні нагороди Чемпіонату України (головний тренер – Наталія Зінченко), а гравчиня та капітан команди «Житлобуд-2» Яна Калініна здобула звання найкращого бомбардира, забивши 22 голи у 19 зіграних матчах.

Ще один поєдинок останнього туру відбувся у Володимир-Волинському. У напруженому матчі «Ладомир» – «Восход» мінімальну перемогу святкували гості. Саме гравчині «Восходу» завоювали бронзові медалі цьогорічного чемпіонату.

Футболістки «Ладомира» з Володимира-Волинського фінішували четвертими.

 

Нагадаємо: Трьох гравчинь володимирського «Ладомира» викликали на збір до збірної України

 

Читайте також:

Футбольна команда «Ладомир» з Володимира – чемпіон України з футзалу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024