Маневицький «Респект» підбив підсумки футзального сезону 2020/2021

02 Червня 2021, 18:18
Маневицькі футзалісти 1718
Маневицькі футзалісти

Тренер команди Андрій Шевчук розповів про здобутки та поразки Маневицької команди з футзалу протягом 2020 та 2021 років.

Через пандемію коронавірусу все ж дограли чемпіонат Волині (Дитяча футзальна ліга Луцька) і маневичани тріумфували на цьому чемпіонаті у віковій категорії U-13 й цілком прогнозовано стали його переможцями.

Читайте також: Маневицькі футзалісти привезли золоті нагороди

Далі була участь у Всеукраїнському ярмарку футзалу. В цих змаганнях маневичани взяли участь вже у двох вікових категоріях U-13 та U-15. Молодші футзалісти ДЮСШ —  «Респект» стали  чемпіонами, а їх старші колеги посіли почесне третє місце. Даний успіх став відправною точкою для участі наших футзалістів у чемпіонаті та кубку України.
 
Далі були ігри тільки на всеукраїнському рівні.
 
  • Срібні призери чемпіонату України U-13
  • Бронзові призери Кубку України U - 13
  • Бронзові призери Кубку України U-14
  • Володарі Кубку України U-12
 
 
А також переможці рейтингових турнірів АФУ Черкаси Кап-2020 у вікових категоріях U-13 та U-12.
П'ятнадцятирічні футзалісти до останнього туру перебували на другому місці, а позаду лишались команди з Одеси, Рівного, Харкова, Львова, Івано-Франківська, Хмельницька — однак відсутність досвіду в іграх такого рівня і зіграла основну роль. У останньому турі в Харкові не змогли переграти команди, які вже до цього обігрували й в результаті посіли шосте місце з 12 команд. 
«Хоча результат не такий як хотілося б, але про наших футзалістів заговорили в повний голос і в двічі приємніше що команда з містечка де населення трошки більше 11 тисяч може на рівні конкурувати із містами наведеними вище та Києвом! Цілком успішним можу назвати цей сезон не тільки що завойована така кількість трофеїв, але і через те що нам вдалося зберегти колектив, ніхто із гравців не отримав серйозних травм, до нашої команди проявляють цікавість інші клуби, ми постійно переглядаємо і залучаємо нових виконавців у різних вікових категоріях, ми набули неоцінений досвід, ми просто стали сильнішими», — розповів Андрій Шевчук.
Складові в цій історії успіху на думку тренера команди:
 
  • кропітка, щоденна праця дітей, більшість з яких вже твердо мають ціль в житті;
  • постійна підтримка, в тому числі й фінансова — батьків;
  • сприяння в розвитку дитячого футзалу зі сторони дирекції Маневицької ДЮСШ та футзальної академії Респект;
  • фінансова допомога від людей, які люблять дитячий футзал.
 
«Те що ми зробили в цьому сезоні вже є історією. Тепер цей рівень треба підтримувати і старатися ставати кращими. Вже скоро канікули і час перепочити, набратися сил, щоб в новому сезоні показувати не гірші результати. А перед тим, як розпустити дітей, ми організували для них незвичайне дійство, а саме, фотосесію на фоні виграних трофеїв. Це було супер (фотозвіт надам пізніше). Хочу подякувати всім хто долучився до розвитку нашої команди і нехай все у кожного буде добре. Здоров'я всім, миру і добра. Разом ми сила», — сказав тренер команди.

Читайте також: Маневицькі юнаки вибороли Кубок України з футзалу

діти
Маневицькі футзалісти

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024