У Рівному юні футболісти змагалися за поліцейський кубок

01 Червня 2021, 16:26
1694

Змагання із мініфутболу організували напередодні Міжнародного Дня захисту дітей ювенальні поліцейські області за безпосереднього сприяння Рівненської обласної ГО ФСТ «Динамо» України. 

Відбулися змагання 31 травня на стадіоні ДЮСШ «Верес», повідомляють на сайті поліції Рівненщини.

Участь у юнацькому турнірі взяли шість команд, які представляли школярі із трьох навчальних закладів Рівного: НВК № 26, ЗОШ № 10 і НВК-ліцей № 19. А впродовж змагань підтримував бойовий дух та дарував хороший настрій рядовий поліції Вовчик. 

 

За результатами зіграних матчів у фінал вийшли команди НВК № 26 і НВК-ліцей № 19.

Попри юний вік, усі учасники змагань показали високий професійний рівень. У напруженій боротьбі перемогу здобули гравці із навчально-виховного комплексу № 26 (восьмий клас). Почесне друге та третє місце посіли команди навчально-виховного комплексу-ліцей № 19 (сьомий та восьмий клас відповідно). 

Переможний кубок, грамоти та подарунки вручив начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський та побажав юним гравцям і надалі вдосконалювати свою майстерність та залучати своїх друзів не тільки до футболу, а й до занять спортом загалом.

 

До вітань долучився і заступник  голови Рівненської ГО ФСТ «Динамо» України Віктор Куцель, який побажав учасникам змагань подальших успіхів і запросив до занять іншими видами спорту на базі «Динамо». 

А от приємною несподіванкою для працівників ювенальної превенції поліції області стало вручення ключів від нового службового транспорту для оперативного реагування на події, пов’язані із неповнолітніми. 

Читайте також:  Рівненський «Верес» продовжив контракти з чотирма футболістами

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024