У футбольних гойдалках «Грем’ячого» і «Локомотива» сильнішими були здолбунівці

31 Травня 2021, 16:38
Ігровий момент матчу ФК "Грем'яче" - "Локомотив" (Здолбунів) 2009
Ігровий момент матчу ФК "Грем'яче" - "Локомотив" (Здолбунів)

У межах четвертого туру Чемпіонату Рівненської області серед команд І ліги сезону 2021 року ФК «Грем’яче» приймав здолбунівський «Локомотив».

Здолбунівці прагнули поквитатися за мінімальну кубкову поразку, а грем’ячівці були налаштовані перервати безвиграшну серію. Урешті, матч, який відбувся 30 травня на стадіоні Острозької академії, виявився справжніми футбольними гойдалками.

«Грем’яче» розпочало з центра поля й відразу ж спробувало  організувати атаку, але обробити м’яч на мокрому полі виявилося не просто. Не сприяла погода й «залізничникам», тож перші хвилини минули у в’ялій боротьбі.

На 8 хв. Назар Гаврилюк, зупиняючи прорив лівим флангом, після потужного поштовху опинився за межами поля. Удар від воріт пішов прямо в ноги суперникові. Гравець «Локомотива» запустив м’яч коридором на Павла Левечка, який хитнув захисника й пробив. М’яч зробив невеликий підскок у воротарському й затріпотів у сітці – 0:1 на 10 хв. зустрічі.

Після гола команди заграли розкутіше, але удари обох суперників пролітали повз рамки.

На 34 хв. «залізничники» організували швидку атаку. Нападник притис Назара Гаврилюка біля власних воріт і змусив помилитися. Поперечну передачу на дальній стійці замкнув  Богдан Хрусь – 0:2.

«Грем’яче» кинулося відіграватися й фактично зразу ж отримало право на перспективний штрафний, але потужний прямий удар капітана просвистів над перекладиною.

Наприкінці тайму Володимир Моцюк випустив на поле Дмитра Гаврилюка. Свіжий форвард опинився на вістрі атаки, але остання п’ятихвилинка рахунку не змінила.

 

По перерві грем’ячівці вийшли на поле більш заведеними й відсоток володіння м’яча в господарів значно зріс. На 52 хв. Максим Жилінський обігрався з Федором Очеретяним, до атаки долучився сімейний дует Гаврилюків, але воротар зумів відбити удар, а легке добивання пішло Сергієві Фролову просто в руки. Ще 5 хвилин – і після позиційної атаки «Грем’ячого» Жилінський на швидкості пройшов через центр оборони і пробив – кіпер кінчиками пальців перевів на кутовий. Після навісу м’яч опинився в полі й Роман Сьох, прийнявши діагональну передачу, пройшов через усе поле, віддав на Богдана Хруся, але Назар Гаврилюк зіграв надійно й розпочав атаку своєї команди. Господарі прорвалися лівим флангом, закинули в карну зону «Локомотива» й Олексій Міхай у дотик замкнув. Фролов стрибнув у калюжу, але куля пройшла під голкіпером – 1:2. Ще за дві хвилини інтригу в матч повернув Дмитро Гаврилюк – 2:2. 

Феєричний успіх погнав «Грем’яче» вперед, а залізничники почали нервувати й фолити. На 75 хв. «світло-зелені» подавали кутовий. Захисники здолбунівців зіграли на відбій, але першим на прийомі опинився Михайло Коваль, проти якого суддя зафіксував фол. Постраждалий сам подав стандарт, який головою замкнув Дмитро Гаврилюк – 3:2.

Грем’ячівці не зуміли втримати переваги. На 80 хв. «Локомотив» прорвався правим флангом, Юрій Шуль прочитав удар нападника, але на добиванні опинився Павло Левечко, який перекинув голкіпера – 3:3.

Через п’ять хвилин Левечко після подачі кутового й сумбуру у воротарському підхопив м’яч на ближній стійці та оформив хет-трик – 3:4.

Матч був схожим на футбольні гойдалки… «Грем’яче» не зуміло перервати програшну серію. Натомість валідольна перемога «Локомотива» виводить здолбунівську команду на поточне третє місце турнірної таблиці.

 

Читайте також:

Чотири голи в одні ворота і відповідь капітана: ФОТОГАЛЕРЕЯ матчу «Сокіл» – «Грем’яче»

Коментарі
01 Червня 2021, 22:10
Чи буде фотогалерея матчу ?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024