У Луцьку юні спортсмени тренувалися у замку Любарта

31 Травня 2021, 12:00
514

До Дня захисту дітей для вихованців прикордонного спортивного клубу «Кордон» організували забіг та тренування просто неба.

Усього до заходу долучилося понад 100 учасників, бігли навіть цілими сім'ями. Приєднався до спортсменів й легкоатлет Іван Банзерук – учасник Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), інструктор Спортивного комітету Держприкордонслужби України. Він, до речі, виборов ліцензію та буде представляти Україну з легкої атлетики (спортивна ходьба) на цьогорічній Олімпіаді в Токіо. Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Від спортивного залу учасники бігли за маршрутом, що проходив через парк імені Лесі Українки до Замкової площі. Спортсмени швидко подолали трьохкілометрову дистанцію та з нетерпінням чекали на незвичне тренування  у Луцькому замку.

Тренер Спорткомітету Держприкордонслужби, голова дитячого спортивного клубу «Кордон» Богдан Мандрикін зазначив, що організував захід з метою популяризації спорту, зокрема й кіокушинкай карате серед молоді Луцька. Адже цей вид бойових мистецтв виховує фізичну та моральну витривалість, загартовує та вдосконалює бійцівський дух, витримку та жагу до перемоги. 

«Прикордонний загін завжди підтримує та популяризує спорт. Ми це неодноразово показували і місцевій громаді. Фізичний гарт є невід'ємною частиною виховання молодого українця – майбутнього воїна. Враховуючи те, що ми перебуваємо в стадії війни, це як ніколи актуально», - зазначив Олег Омелянович.

Привітав бійців та побажав високих здобутків й директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий, який також був присутній на заході.

Читайте такожЛуцький лучник вперше став Чемпіоном України

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024