Луцька «Волинь» не зуміла переграти свого конкурента за вихід в УПЛ

30 Травня 2021, 20:00
697

Луцька «Волинь» не зуміла переграти свого конкурента за вихід в УПЛ МФК «Миколаїв» і повертається додому з поразкою.

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

Звітний матч розпочався з непоганого моменту в господарів поля – Сергій Кравченко не влучив у ворота «Волині» з меж штрафної площі. Утім, надалі на полі була рівна гра, а в середині тайму моменти створювали вже підопічні Василя Сачка. 

Спочатку екс-«Хрестоносець» Темур Парцванія в останній момент перервав майже гольовий простріл Сіаваша Хагназарі на Богдана Оринчака. Пізніше неточні удари по воротах «Миколаєва» були від Євгена Протасова і того-таки Оринчака. 

А на 33-й хвилині таки святкували успіх господарі – Богдан Куксенко подав з флангового штрафного, а його тезка – Кушніренко – головою замкнув цю подачу ударом в ближній кут – 1:0. 

До кінця тайму волиняни мали ще деякі нагоди, однак удар Івана Цюпи зі штрафного від захисника зрикошетив повз рамку, а під постріл Амбросія Чачуа, який проводив свій 50-й матч за «Волинь», кинувся захисник.

На початку другого тайму команди обмінялися моментами – спочатку Куксенко головою не влучив у рамку «Волині», а потім м’яч вже у штрафній площі «звалився» з ноги у Сіаваша. 

На 53-й хвилині Віталій Неділько був на місці після удару з гострого кута від Кравченка, однак вже за три хвилини був безсилим – вдруге у матчі зіграла вже награна зв’язка: Куксенко подав зі штрафного, а Кушніренко знову головою забив свій десятий гол у Першій лізі. 

Апеляції волинян щодо можливого порушення правил в атаці арбітр відхилив, тож рахунок у матчі збільшився – 2:0. Волиняни кинулися відігруватися, і вже невдовзі майстерність довелося демонструвати воротарю «Корабелів» Андрію Бубенцову, який потягнув з дальнього кута удар Хагназарі. Утім, іранець таки досягнув свого на 66-й хвилині – отримавши пас від Андрія Ляшенка, з лінії воротарського майданчика він переконливо розстріляв ворота – 2:1. Наприкінці гри «Хрестоносці» могли врятувати бодай нічийний результат. 

Спочатку під час швидкої атаки захисник сміливо кинувся під удар Оринчака, а Богдану Кобзарю не вдалося головою точно добити його в порожні ворота. Уже у компенсований час героєм двічі міг стати Максим Войтіховський – спочатку його удар з лінії карної зони потягнув Бубенцов, а потім він уже міг скористатися помилкою воротаря господарів на виході, однак перекинувши його ударом головою, не влучив у площину воріт. 

На останніх хвилинах нерви не витримали у Приймака, який грубо зіграв проти суперника та отримав червону картку, а волиняни врятувати матч так і не змогли.

Наступний поєдинок «Волинь» проведе у Івано-Франківську. Там 5 червня о 17:30 команда Василя Сачка зіграє із «Прикарпаттям». 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024