«Любарт» переміг «Енергію-2» та вийшов в 1/4 Першої ліги з футзалу

30 Травня 2021, 11:48
745

«Любарт» переміг «Енергію-2» та вийшов в 1/4 Першої ліги: як це було.

Про це інформує ФК Любарт.

Після двох підряд програшів «Кардиналу-Рівнестандарту» князі знову зійшлися з дублерами львівської «Енергії». Для виходу в плей-офф обом клубам необхідно було грати на перемогу. 

На щастя, цей факт лише додав  протистоянню драйву.

«Любарт» знову розпочав зі швидкого пропущеного голу. Не до кінця зрозуміла позиційна помилка вивела Владислава Константінова на побачення з Янчуком і він голкіперу шансів не залишив. 

Князі змогли швидко перегрупуватися та почали потрохи заливати фундамент для відновлення паритету. Вихід Сергія Піддубного на паркет додав лучанам впевненості і результат не забарився. 

На п’ятій хвилині граючий спортдиректор зміг протиснутися крізь редути енергетиків. Так, саме його удар голкіпер зупинив, проте першим на добиванні був Володимир Баденчук. 

Довгий час на полі тривала дуже сумбурна боротьба. В якийсь момент львів’яни притисли лицарів. Декілька разів команду підстрахував Андрій Янчук. А коли він вже нічим допомогти не міг, за лучан зіграла поперечка. 

Натомість голкіперу «Енергії-2» не пощастило. Наче хижий сокіл, Володимир Баденчук відібрав у нього круглястого та вдруге відправив його у сітку. Мине ще зовсім трохи і свою гармату розрядить Богдан Мізюк, засвітивши на табло 1:3. 

Майже одразу енергетики отримали шанс скоротити відставання, проте не змогли реалізувати пенальті: Назар Лютий запустив «селекта» трохи вище воріт.

Разом із цим, коли вже ніщо не віщувало, менш ніж за секунду до кінця, зелені таки вколотили другу банку в сітку Янчука. 

Другий тайм розпочався стрімко. «Любарт» одразу взяв ініціативу на себе та швидко організував декілька небезпечних моментів. Князі не зупинилися.

Агресивні дії Вишневського, Козачка та Степанюка у відборі раз-у-раз призводили до небезпеки, проте не до взяття воріт. 

Врешті старання лучан увінчалися успіхом. Чергова комбінаційна атака завершилася виходом Степанюка віч-на-віч з голкіпером. Досвідчений Сергій впевнено обіграв воротаря та відправив круглястого у вже ніким не захищену сітку. 

Відіграватися енергетики пішли з п‘ятим польовим, проте це призвело до п‘ятого голу у їхні ворота, який вони ще й забили самі собі.  У підсумку 5:2 на користь «Любарта». Перемога забезпечила команді вихід  до 1/4 Першої ліги. 

Суперник буде відомий у понеділок.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024