Друга ліга: «Волинь-2» в дома поступилася «Діназу»

29 Травня 2021, 10:00
Друга ліга: «Волинь-2» в дома поступилася «Діназу» 569
Друга ліга: «Волинь-2» в дома поступилася «Діназу»

У матчі Другої ліги «Волинь-2» поступилася вижгородському «Діназу».

Про це інформує офіційний сайт фк Волинь.

У звітному поєдинку «Волинь-2» не мала настільки катастрофічної кадрової ситуації, як в матчі з «Оболонню-2». Утім, досвідчені суперники одразу ж захопили ініціативу в грі. 

Уже на перших хвилинах Артем Бафталовський пробив вище з перспективного штрафного, а потім нашому голкіперу Владиславу Савченку довелося самовіддано рятувати ворота під час забігу Олександра Апанчука. 

На 20-й хвилині гості могли реально відкривати рахунок, однак Олександр Гарбар головою пробив повз дальній кут наших воріт. А у середині тайму ініціативу перехопили підопічні Альберта Шахова. 

Спочатку  Станіслав Кристін зі штрафного закрутив м’яч у дальню «дев’ятку», а там його виловив Іван Крикнін, а вже за хвилину просто нереальний момент не використав Богдан Кобзар, який після флангового навісу Дмитра Янчука пробив повз фактично порожні ворота гостей.

Здавалося, що «Волинь-2» продовжить у тому ж дусі, однак за три хвилини гості заробили право на пенальті – дивно, зважаючи на те, що за хвилину до одинадцятиметрового такий самий міг заробити Кобзар у карній зоні суперників… 

У підсумку, Олексій Бриженко чітко реалізував вирок арбітра, а гості повели – 0:1. Скориставшись «нокдауном» волинян, гості організували ще декілька гольових нагод, які не реалізували Бафталовський та Гарбар, однак на 34-й хвилині гравці «Діназу» таки досягли свого – після подачі з кутового ударом головою відзначився Апанчук, який і встановив кінцевий рахунок тайму – 0:2.

У «Волині» було чимало кадрових труднощів – ще у першому таймі на поле вимушено вийшли Денис Теслюк та Дмитро Максимчук. Утім, піднесені після першого тайму, волиняни здорового розпочали другий – після подачі кутового на ближній стійці найвище вистрибнув Максим Сасовський, який переправив «кулястого» у ворота – 1:2. 

Уже за декілька хвилин він міг відзначитися знову у схожій ситуації, однак цього разу під його удар підставився захисник гостей! Гравці «Діназу» зрозуміли, що так можна і втратити перемогу, і спочатку Апанчук головою після флангової подачі пробив повз ворота, однак після цього такий самий момент зумів реалізувати без шансів для Савченка – 1:3. 

Деморалізовані гравці «Волині-2» хотіли врятувати матч, однак забити бодай ще один гол престижу так і не змогли.

 

Ще одна поразка «Волині-2», за яку молоді «Хрестоносці» намагатимуться реабілітуватися уже в гостьовому матчі проти «Буковини» 4 червня. 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024