«Кунів-Вельбівно» зберігає ворота недоторканими: підсумки двох турів Чемпіонату Рівненського району

28 Травня 2021, 17:30
"Чайка" (Малинівка) - "Фаворит" (Колоденка) - 6:1 1246
"Чайка" (Малинівка) - "Фаворит" (Колоденка) - 6:1

Напередодні третього туру Чемпіонату Рівненського району з футболу сезону 2021 року серед команд другої ліги на вершині турнірної таблиці перебуває три колективи – ФК «Кунів-Вельбівно», ФК «Клевань» та ФК «Омелянець».

Варто відзначити, що новачок турніру «Кунів-Вельбівно» з Острожчини вдвох матчах забив 15 голів, зберігши свої ворота недоторканними. Це єдиний клуб, що наразі проводить серію «сухих» матчів. А двоє гравців цієї команди –Володимир Сондак (4 голи) і Андрій Мирошніченко (3 голи) – увіходять до трійки найкращих бомбардирів ліги.

Розглянемо детальніше результати матів другого туру.

ФК «Кунів-Вельбівно»  –  «Злагода»  –  8:0

ФК «Кунів-Вельбівно» приймав удома «Злагоду» з Малого Шпакова. Рахунок на 16 хв. відкрив Андрій Мирошниченко. Дублем у середині матчу відзначився Віталій Кравчук, хет-триком Володимир Сондак, а наприкінці матчу забивали Степан Кащин і Павло Дармовіс. 8:0 – розгромна видовищна перемога перед домашніми вболівальниками, яких судді нарахували понад 120 осіб, виводить «Кунів-Вельбівно» у лідери не тільки по очках, а й по забитих м’ячах.

ФК «Клевань»  –  ФК «Верхівськ»  –  5:2

ФК «Клевань», який нині на другому місці, теж продовжив виграшну серію. Приймаючи вдома ФК «Верхівськ», клеванці забили 5 голів, щоправда, 2 пропустили.

Власне перша половина гри зовсім не свідчила про розгромний рахунок – спершу Віталій Юфимчук зробив 0:1, а Валентин Дивачевський завдяки голу в роздягальню повернув у гру інтригу – 1:1. На 52 хв. вирватися вперед клеванцям допоміг Степан Бович, який зрізав у власні ворота – 2:1. Перевагу на 55 хв подвоїв Олександр Савков, який у підсумку оформив дубль. На рахунку Дивачевського теж два голи. А завершальна крапка в матчі залишилася за Денисом Кравцем – 5:2 на 82 хв. (а а «Верхівськ» на 80 хв. відзначився Володимир Мельничук).

«Чайка»  –  «Фаворит»  –  6:1

Малинівська «Чайка» після поразки здобула вдома надупевнену перемогу над «Фаворитом» із Колоденки. За господарів забивали Андрій Іскра, Андрій Карпюк, Іван Гичак, Микола Кондратюк (хет-трик). Гості ж після незарахованого взяття воріт на 63 хв. спромоглися на гол престижу аж на 90+1 хв. – Андрій Рулик. Наразі «Чайка» в турнірній таблиці п’ята, а «Фаворит» гріє дно турнірки.

«Зірка» (В. Житин)  –  ФК «Понебель»  –  1:1

У цій зустрічі суперники поділили очки. Першим забив ФК «Понебель» (Андрій Джум, 37 хв). На 65 хв. Михайло Баланчик зробив 1:1 і з таким рахунком матч і завершився. На сьогодні «Зірка» четверта, а «Понебель», так би мовити, оговтавшись після розгромної поразки першого туру, сьомий.

«АГАТ»  –  ФК «Омелянець»  –  0:1

Найменш гольовим матчем другого туру стала зустріч у Симонові. Зловивши 8 жовтих карток на дві команди за гру, провести єдиний гол матчу зуміли омелянівці. Завдяки точному прострілу Богдана Терещука ФК «Омелянець» із 6 очками посідає третю сходинку турнірки.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024