Волинські рятувальники здобули срібні нагороди на міжнародних змаганнях

28 Травня 2021, 09:09
1157

Волинські рятувальники — серед переможців ХХХІІІ Міжнародних змаганнях із пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля.

Змагання стартували 26 травня на Львівщині. Волинські рятувальники були однією з 10 команд, що впродовж двох днів демонстрували свої вміння. Про це інформують на сайті ГУ ДСНС у Волинській області. 

Рятувальники змагались у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, пожежній естафеті 4х100, бойовому розгортанні від мотопомпи, а також у підійманні по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової вежі.

У підсумку переможцем змагань стала збірна команда Києва, друге – збірна команда Волинської області, третє загальнокомандне місце виборола збірна команда Львова та ЛДУБЖД.

У пожежній естафеті 4х100 метрів  у командному заліку першість виборола збірна команди Волинської області, збірна Києва здобула срібло, а третє місце — за збірною команди з Черкаського ІПБ.

У двоєборстві в особистому заліку у фінальному забігу в подоланні лідирував Арсен Іпієв – Черкаський ІПБ,  другий результат продемонстрував Євгеній Гарячук – Київ, а бронзу у цьому виді здобув Олександр Андрійчук із Волині.

У бойовому розгортанні перше місце посіла команда м.Києва, другими стали представники Чернігівської області, а бронза у команди Львова та ЛДУБЖД.

У подоланні 100-метрової смуги з перешкодами в особистому заліку першим фінішував – Арсен Іпієв, Черкаський ІПБ. Другий результат у цьому виді змагань продемонстрував Владислав Блонський, Черкаський ІПБ, а бронзу у цьому виді здобув Віктор Кишук, Україна.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024