«Це дербі, і цим все сказано», – що говорять тренери після гри «Волинь» – «Верес»

26 Травня 2021, 11:23
1681

Рівненський «Верес» на останніх хвилинах гри поступився луцькій «Волині».

Луцько-рівненське дербі, яке провели в обласному центрі Волині, завершилося з рахунком 2:1. Рахунок відкрили «хрестоносці». По перерві Панасенко повернув паритет і тільки в доданий час лучани забили вирішальний гол.

У післяматчевому коментарі головний тренер «Волині» Василь Сачко й асистент головного тренера «Вереса» Олександр Зотов (Вірт отримав червону картку попереднього матчу) підкреслювали – це дербі.

«Не скажу, що в нас була сьогодні ідеальна гра, але ми грали грамотно, компактно… У нас сьогодні все спрацювало!» – відзначив Сачко.

Натомість Зотов підкреслив: щодо самовіддачі до команди претензій немає, але після гри залишилися тільки негативні емоції.

«Втрачаємо концентрацію. Особливо, на фоні втоми. Все це причини такого результату. У нас позитивних емоцій немає поки», – каже Зотов.

Своєю чергою тренер «Волині» підкреслив, що «хрестоносцям» було приємно грати зі шаленою підтримкою вболівальників.

«Після такої гри емоції зашкалюють. Якщо сказати у двох словах – за такі ігри і люблять футбол. Я вважаю, сьогодні був непоганий футбол, бо ми грали фактично з командою Прем’єр-ліги, командою напористою і хорошою. Це дербі! І цим все сказане»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024